Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Pszichológushoz kéne mennem?

Pszichológushoz kéne mennem?

Figyelt kérdés

De lehet, hogy ti is tudtok segíteni.

Nem bízok magamban, mindig a legrosszabbra számítok, nem tudok kiállni magamért. Nem vagyok őszinte, idáig magammal sem voltam az.

Én gondolatban mennék diszkóba, csajoznék, buliznék.De valami gátol ebben. Van egy pár barátom, de ők otthonülősek. Egyedül kéne kimennem ismerkedni, de mivel nem tudok felelősséget vállalni magamért, és félek is így este egyedül kimenni.

Félek egyedül lenni. Szarul érzem magam egyedül, kell valami támasz, vagy barát, vagy családtag, vagy bárki.

Nem mozdulok ki itthonról a magam örömére.

Lényeg, hogy szüzességemre már nagyon ideges vagyok, szóba jön a szex téma elvörösödök és elfutnék arról a helyről úgy érzem.

Szexelnék én éjjel nappal, de még egy lányt e tudok leszóltani gyávaságomban. Gyáva vagyok. 18f

2013. febr. 9. 18:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Fiu vagy?
2013. febr. 9. 18:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, 18éves
2013. febr. 9. 18:58
 3/9 anonim válasza:
Nem kell menned orvoshoz szerintem , legyen több önbizalmad ! Miért félsz elmenni diszkóba? Próbáld meg egyszer ! És tetszeni fog , barátkozz !
2013. febr. 9. 19:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Nyugalom, még nem késtél le semmiről. Fog az menni.
2013. febr. 9. 19:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Gyenge sovány alkat vagyok. Tuti összevernének, ha csajozni próbálnék
2013. febr. 9. 19:05
 6/9 anonim válasza:
ki verne össze ha egyszer elmész és jól érzed magad akkor nem hiszem hogy vki összeverne vagy nem?
2013. febr. 9. 19:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Aki nem azért jár le, hogy jól érezze magát, hanem hogy villogtassa magát a nőjével. És ekkor, ha elsőre nem esik le, hogy ott a barátja akkor belémköt
2013. febr. 9. 19:30
 8/9 anonim válasza:
:DDD Hát ez jó! Nyugi, nem ütnek egyből, először csak kicsit meglökdösnek, vagy hülyén néznek rád.Ilyenkor kell lekoccolni, mégis csak az Ő csajuk.Ennyi. Csá!
2013. febr. 9. 22:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az "otthon ülős" barátaid is ugyanúgy vannak, mint Te, vagyis szeretnének ők is kimozdulni otthonról, csak félősek hozzá... szedjétek össze magatokat, kerekedjetek fel és menjetek el együtt szórakozni! Jó bulizást!
2013. febr. 10. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!