Ennyire rosszul gondolom? Esetleg fél valamitől?
Én eddig abban a hitben voltam, hogy a fiúk szeretik azt, ha egy lánynak ő az első.
Megkértem az egyik legjobb barátomat, hogy tegye meg ezt nekem, de nem nagyon akarja.
Én teljesen megbízom benne, és ő is bennem. Igazából azért szeretném ha ő lenne az első, mert tudom, hogy soha nem bánnám meg
én 18/l ő pedig 22/f
Az elején letisztáztuk, hogy "csak" barátság lehet köztünk. Ennek ellenére már többször is csókolóztam vele. Tudja, hogy én minden áron azt szeretném, ha ő lenne az első.
A kapcsolat nem rajtam múlna.
jó ennél egyszerűbben és érhetőbben nem tudtam megmagyarázni, de nem is ez a lényeg. tudom, hogy ha megtenné az pont olyan lenne, amire mindig is számítottam akármilyen is lenne az.
sokszor beszéltünk már erről és biztos vagyok benne, hogy valamilyen szinten ő is kötődik hozzám
Ha tényleg kötődik hozzád, és nem csak te szeretnéd ezt hinni, akkor pláne ne erőlködj ezzel az ötlettel, mert egy normális pasinál végképp elkapálhatod magadat.
Szerinted mit gondol rólad, ha ilyen "összeakadások", meg némi csókolózás után ezzel nyaggatod? Ki akarna komoly kapcsolatot egy olyan nővel, aki "baráti alapon" felajánlja a szüzességét, abból a meggyőződésből, hogy ez neki jó lesz? És ha legközelebb egy fiú barátod kér meg, hogy vedd már el a szüzességét, mert ő már kigondolta, hogy ez veled tökéletes élmény lesz majd számára? Igent mondasz, vagy elhajtod a francba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!