Normális, hogyha azon az éjszakán, amikor elvesztettem a szüzességem,6 menetet is végigcsináltunk a barátommal?
,,Elég későn, 19 évesen vesztettem el." Hát komolyan mondom ki akadtam ezen, én meg 20 évesen, akkor én most a szemedbe ciki vagyok???? Na mindegy.
Amúgy nincs abban semmi, hogy 6szor csináltátok, ez annak a jele hogy tényleg vonzódtok egymáshoz. Nem kell ebből problémát csinálni. Legalább nem gondolja a barátod hogy kis prűd szex-ellenes vagy. :) És ez jó.
6 menet.Biztos hogy jól számoltad???
mennyi szünetet hagytatok közbe???
Dehogy van baj vele. Csak örülj neki, hogy ennyire szeretitek egymást :)
Mi is csináltunk volna több menetet a párommal annak idején, de sajnos az anyai hívószó közbejött XD Ez van.
szerintem nagyon gáz.
19 évesen legalább 19 menetet kellett volna teljesíteni, az a normális. különben minek számolná az ember, hogy hány éves, ha nem tudja szexre felhasználni?
Ha ugyan azzal csináltad akkor nincs gond :P
Inkább légy magadra büszke, h már elsőre ennyiszer bírtátok :)
Van néhány ember biztos, aki így szeretne/szerette volna elveszteni a szüzességét.
Köszönöm a válaszokat!
Nem éreztem cikinek, hogy szűz vagyok, és az én szememben nem ciki, ha valaki ennyi idősen vagy idősebben szűz, csak az átlaghoz, és a mai nagy divathoz viszonyítva mondom azt, hogy későn. Én nem bánom, hogy eddig vártam, mert megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!