Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen mélyen van a szűzhártya...

Milyen mélyen van a szűzhártya a hüvelyben?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy hülye kérdés, de nekem ez nem teljesen világos. Amiket olvastam abból az derült ki, hogy kb 3-4 cm-re van a hüvelybemenettől. Akkor hogy lehet az, hogy az ujjazástól nem veszítem el a szüzességem? A félreértések elkerülése végett..nem ujjazástól szeretném elveszteni a szüzességem.

Én értem, hogy tágul, de ennyire? Köszi. L/16

2013. febr. 6. 22:17
 1/6 anonim ***** válasza:
10%

3-4 centitől mélyebben van . kb 7-9 centi , és nem akkor veszted el a szüzességed ha átszakad , mert pl aki táncol és spárgázik attól is átszakadhat , és akkor már ő nem szűz ?

attól veszted el a férfi nemi szerv lesz benned :)

2013. febr. 6. 22:20
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Közvetlenül a hüvelybemenet után van. Egy ujjnyira simán tágul, (hiszen sok szűz használ tampont is),van akinek sokkal jobban, alkati kérdés. Nagyon ritkán, de megeshet, hogy valaki csak szülés közben veszti el a szüzességét fizikailag.
2013. febr. 6. 22:21
 3/6 anonim ***** válasza:
35%
Így van, nem attól vagy szűz hogy még nem szakadt be, hanem lefeküdtél-e valakivel. Hüvelyen kívül van, közvetlenül a hüvely bejáratánál. Valaki úgy születik hogy nincs sz. hártyája, de attól még szűz.
2013. febr. 6. 22:24
 4/6 anonim ***** válasza:
én így olvastam cikken , hogy 7-9 cm de akkor frissítem a memóriám :)
2013. febr. 7. 07:40
 5/6 anonim válasza:
2013. febr. 7. 16:00
 6/6 csukim válasza:
0%

Hány éves vagy hogy szűz vagy és ujjazod magad? :D

bocsi nem akarlak megserteni vagy annyira csunya vagy? Amugy én kb 10cm-ről tudok

2014. aug. 20. 22:57

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!