Körülbelül hányadik alkalommal élveztétek a szexet?
kb 1 hete vesztettem el a szüzességemet, nekem nagyon- nagyon fájt, pedig a barátom nagyon figyelmes volt, pár percnél tovább nem is bírtam h bennem legyen, második alkalommal se volt a legjobb, de akkor inkább feszítő érzés volt, ami szintén nem volt kellemes!
a barátom volt már előttem több lánnyal is és próbált nyugtatni, h mindig egyre jobb lesz! csak sajna én egyre inkább rágörcsölök!
kinek mik a tapasztalati ezzel kapcsolatban!
köszi a válaszokat! 18L
nekem azonnal volt orgazmusom, 3 hónapja veszítettem el és az alatt 2x nem volt.
lazulj el! ennyi a megoldás! lehet, hogy ő mindent jól csinál, de ha izgulsz nem fog menni! meggebedhet.
különben én is fájós voltam, mondjuk nekem magas a tűrés küszöböm, szóval én nem csináltam belőle problémát, annak ellenére, hogy nekem kb. első 7-8 alkalom rendesen fájt! elég szűk vagyok nincs mit tenni.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!