Szűz lánnyal szexkapcsolatot kezdeni mennyire jó/ rossz ötlet?
Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 02:47
11/22 A kérdező kommentje:
nem egy jó barátság csak néha találkozgatunk, sok mindent nem vesztenék vele
2013. febr. 5. 03:09
12/22 anonim válasza:
A mai világba melyik fiatal fiú hagyná ki ezt a lehetőséget most komolyan? Egyszer élsz, szarj bele a dolgokba és csináld azt ami neked jó, ha már úgy is meghalunk egyszer......
13/22 anonim válasza:
Ritka az olyan szűz aki csak szexkapcsolatot akar... max azok mennek be le ilyenbe akik púpnak érzik a hátukon.
Normális szűzlánynak fontos az első alkalom is, és az első ember is aki belevezeti a szexbe.. a szerelem tünetei hamar megcsapják őket, úgyhogy csak óvatosan: )
14/22 A kérdező kommentje:
tudom csak a szüzességén filózok :) neki jobblenen ha olyan veszi el aki szereti... de én már kivagyok éhezve.. és hamár ugyis belemenne... filózok..:)
2013. febr. 5. 03:13
15/22 anonim válasza:
Sztem biztosan többfelvonásos lenne a történet (ami jó hír a farkadra nézve), kérdés hogy hogy viselnéd ha a nyakadon maradna mert érzelmileg elkezd hozzád kötődni? hmmm hát lehet sírás lesz a vége észéről, de jól is elsülhet.. és kölcsönös vmi alakul ki. Kapcsolat, vagy kitudja.
16/22 anonim válasza:
Szerintem a szüzesség is érték, mivel egyszeri és pótolhatatlan. Az a legjobb, ha minden tökéletes. Ezért csak akkor dugd meg, ha ragaszkodik hozzá.
18/22 anonim válasza:
Sztem Ti tul fiatalok vagytok egy ilyen kapcsolathoz. Nagyon kis cukin kitalaltatok a forgatokonyvet, de latszik h meg kolykok vagytok es fogalmatok sincs, hogy mukodik es hova vezet egy ilyen.
19/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem jó ötlet bárkivel szexkapcsolatot kezdeni, akár szűz, akár nem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!