Fiúk ti hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket?
20F, baratnom agyaban
A cikisegrol meg annyit, hogy jelenleg is egy kiraly kapcsolatban vagyok, es annyit szexelek amennyit akarok egy gyonyoru csajjal, mig a legtobb egykor menonek szamito ismerosom, akik 16 evesen kezdtek, most osze-vissza benaznak a csajokkal
Karcoltam a 18-at az első barátnőmmel, náluk, az ő ágyában. Aztán egy év múlva szétmentünk és nagyon bántam, mert egyikünk sem akarta, csak az apja orvos volt és külföldön vállalt munkát, vitte a családot.
Aztán bő egy év nő nélkül, majd megismertem a jelenlegi barátnőmet.
Hogy 18-19 évesen kezdtem el? Hidd el, paráztam előtte 14-15 évesen cikinek éreztem, hogy még nem smároltam, 16-17 évesen szégyelltem, hogy szűz vagyok.
Mi a véleményem így utólag?
Elb*szott, kidobott időnek tartok MINDEN MÁSODPERCET, amit erre szántam VALAHA.
Két szép lány, akit szeretek, más meg nyolcadik után nyáron orrba-szájba, keresztbe-hosszába kúrt, nem tudom melyikünk járt jobban...
Van olyan haverom is, aki 21 évesen ismerte meg az első barátnőjét és most olyan boldogok együtt, hogy madarat lehetne velük fogatni.
Hogy egy hasonlattal éljek, Anyagtudomány tantárgyból elsőre levizsgáztam négyesre az egyetemen, matekból harmadszorra lett meg a kettes. Hidd el, annak a matek kettesnek jobban örültem, mint az anyagtudomány négyesnek.
Az általános és középiskola Don Juan-jai, akikért már 13 évesen a fél iskola rajongott szerintem nem is tudják milyen érzés, amikor fiatal felnőttként végre igazán szerethetsz valakit.
A szuzesseg egy allapot,nem egy ertek.
Nem lesz attol,tobb valaki a masiknal,hogy meg nem szexelt.
Es mindenki masra vagyik,masak az igenyei.
Valaki az erelmi kotodest es a parkapcsolatokat igenyli van,aki meg alkalmi szexre,szexkapcsolatra vagyik,es nem vagyik melyebb erzelmekre.
Csinalja mindenki azt,ami jolesik neki.
Egyikuk sem lesz ertekesebb a masiknal.
Es ne akarja valaki,hogy a masik ember az o ertekrendje es igenyei szerint eljen.
Kerdezo,akkor veszitsd el,amikor eleg erett felvilagosult vagy a szexel kapcsolatban,es,amikor vagysz ra,hogy megtedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!