Huszonhat éves szűz lány vagyok. Vonzó ez, vagy taszitó? Vélemények?
Akik ennyire furcsállkodnak, azoknak mindenkinek olyan magától értetődő, hogy 26 éves kor előtt mindenkinek feltétlenül minimum egyszer beköszönt a kölcsönös szerelem, ami be is teljesülhet?
Melyik bolygón éltek Ti?...
Egyetértek a 11.- kel, ez nem feltétlenül furcsa!
Én például zárkózott tipus vagyok, és nekem az érzelmek számitanak. Egyszerüen még nem találtam senki érdemlegeset a környezetemben. ....
A kettős mérce él ilyenkor a nemek kapcsán. Nőként 2x-3x évesen erény, férfiként meg szimplán lúzerség, selejtesség. Örülj, hogy nőnek születtél.
32/F
Akkor minek kérdezed?? Ha valakit ez taszít, akkor mivel te ilyen csodálatosan válogatós ember vagy, ő nem fog tetszeni neked a gondolkodásmódja miatt. Ellenben meg minden oké...
Problem?
Ne mondd már, hogy ez általános lenne. És ami az általánostól eltár, az a furcsa.
Senki nem azt mondta, hogy hihetetlen lenne.
@Kérdező
Eszerint most alakul egy kapcsolatod, vagy még csak az elhatározás született meg benned, hogy szeretnéd, ha lenne barátod.
"Akik ennyire furcsállkodnak, azoknak mindenkinek olyan magától értetődő, hogy 26 éves kor előtt mindenkinek feltétlenül minimum egyszer beköszönt a kölcsönös szerelem, ami be is teljesülhet?
Melyik bolygón éltek Ti?..."
Nem magától értetődő, csak éppen nagyon-nagyon valószínű, hogy az ember találkozik valakivel 26 éves kora előtt, akivel elveszíti a szüzességét.
Szóval inkább én kérdezem, hogy Te melyik bolygón élsz?
Ez igenis szokatlan. Furcsa. Nem rossz, nem baj, semmi negatív nincs benne, csak furcsa.
Nem, szerintem nem taszitó férfi esetében sem ! :)
Csak úgy gondolom, hogyha egyik félnek sincs semmi tapasztalata, akkor gondolom, kicsit nehezebb levezetni az aktust. ......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!