Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Első szeretkezés?

Első szeretkezés?

Figyelt kérdés
Néhány hónapja vagyok együtt a barátommal, teljes mértékben megbízunk egymásban, jobban szeretem őt mindennél. Úgy érzem tényleg kiegyensúlyozott a kapcsolatunk. Nem félek tőle, hogy elhagy, nem hinném, hogy csak egy trófea vagyok számára. Szinte tökéletes kapcsolat. De a szex? Neki is és nekem is első lenne. Beszéltünk már róla, hogy szeretnénk, de sosem jön össze. Vagy a körülmények vagy mi magunk miatt. Ennyire bénák lennénk? Szerintetek két hónap után "sürgetni" kellene? Vagy csak megunt és már nem vonzom őt annyira?
2013. jan. 16. 17:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mit takar az,hogy nem jön össze?

Pettingetek?

2013. jan. 16. 17:14
 2/12 anonim válasza:
Ha néhány hönap alatt tényleg megunna az gáz lenne..
2013. jan. 16. 17:17
 3/12 Yebaby válasza:

Szerintem az első hónapokban még nem olyan fontos.

Még bármi történhet....hány évesek vagytok?

2013. jan. 16. 17:17
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj nincsen. Csak ne sürgessétek a dolgot, aminek jönnie kell, az úgyis jön magától.
2013. jan. 16. 17:20
 5/12 A kérdező kommentje:

17 évesek vagyunk mindketten.

Két hete kezdtünk el pettingelni, először nagyon tartottam tőle, feleslegesen. Jót tett a kapcsolatunknak úgy érzem.

2013. jan. 16. 17:21
 6/12 Yebaby válasza:

Szerintem nem kell sürgetni a dolgot....ráértek még :D

Maradhat a petting,de esetleg orális szex ha úgy gondolod

...

2013. jan. 16. 17:31
 7/12 A kérdező kommentje:

A baráti körünkben sokszor húznak ezzel, hogy jaj az álompár az ágyban is csak álmodik.. mondják, hogy én a helyedben meghúztam volna már a "gádzsit".. talán ez is befolyásol bennünket, nem tudom..

De igazatok lehet, a petting jó megoldás egyelőre.. Nem is igazán szeretnék dátumokat kifüggeszteni, hogy január 20-án már nem leszek szűz.. legyen csak spontán..

Elméletben nagyon megy, csak gyakorlatban hajlamos vagyok ráparázni a dolgokra

2013. jan. 16. 17:46
 8/12 Yebaby válasza:
Fölösleges parázni...mondjuk én még szűz vagyok de hallomásokból tudhatom biztosan hogy nem is olyan nagy cucc és fölösleges stresszeled magad ezzel.
2013. jan. 16. 18:28
 9/12 A kérdező kommentje:

nem nagy cucc? ez a legcsodalatosabb dolog ami egy parkapcsolatban tortenhet.. kiteljesedtek egymasban ez igenis nagy dolog :D

szeretnek a legjobb lenni.. pettinggel mar sokfele tapasztalatom volt.. jobban raereztem mi jo a paromnak.. de a szex teljesen ismeretlen szamomra.

2013. jan. 16. 19:53
 10/12 anonim ***** válasza:

a nem nagy cucc azt jelenti, hogy felesleges parázni előtte, mert amikor csinálni fogjátok, és sikerül stb., tehát amikor majd készen lesztek rá, hogy spontán menjen, akkor nem lesz olyan nehéz... vagyis ez nem egy nagy "akadály", amit le kell győzni stb... senki sem gondolja, hogy a szeretkezés "nem nagy cucc", mert tényleg olyan, amilyennek leírtad az előbb...

amúgy ne foglalkozz azzal, hogy mások hogyan és mit csináltak már, és mit mondanak neked, nektek... ugyanis ez a dolog csak rátok tartozik, csináljátok úgy, ahogy nektek jó, és senki más véleményével ne foglalkozzatok, mert senkinek semmi köze hozzá :)

2013. jan. 16. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!