Első szeretkezés?
Mit takar az,hogy nem jön össze?
Pettingetek?
Szerintem az első hónapokban még nem olyan fontos.
Még bármi történhet....hány évesek vagytok?
17 évesek vagyunk mindketten.
Két hete kezdtünk el pettingelni, először nagyon tartottam tőle, feleslegesen. Jót tett a kapcsolatunknak úgy érzem.
Szerintem nem kell sürgetni a dolgot....ráértek még :D
Maradhat a petting,de esetleg orális szex ha úgy gondolod
...
A baráti körünkben sokszor húznak ezzel, hogy jaj az álompár az ágyban is csak álmodik.. mondják, hogy én a helyedben meghúztam volna már a "gádzsit".. talán ez is befolyásol bennünket, nem tudom..
De igazatok lehet, a petting jó megoldás egyelőre.. Nem is igazán szeretnék dátumokat kifüggeszteni, hogy január 20-án már nem leszek szűz.. legyen csak spontán..
Elméletben nagyon megy, csak gyakorlatban hajlamos vagyok ráparázni a dolgokra
nem nagy cucc? ez a legcsodalatosabb dolog ami egy parkapcsolatban tortenhet.. kiteljesedtek egymasban ez igenis nagy dolog :D
szeretnek a legjobb lenni.. pettinggel mar sokfele tapasztalatom volt.. jobban raereztem mi jo a paromnak.. de a szex teljesen ismeretlen szamomra.
a nem nagy cucc azt jelenti, hogy felesleges parázni előtte, mert amikor csinálni fogjátok, és sikerül stb., tehát amikor majd készen lesztek rá, hogy spontán menjen, akkor nem lesz olyan nehéz... vagyis ez nem egy nagy "akadály", amit le kell győzni stb... senki sem gondolja, hogy a szeretkezés "nem nagy cucc", mert tényleg olyan, amilyennek leírtad az előbb...
amúgy ne foglalkozz azzal, hogy mások hogyan és mit csináltak már, és mit mondanak neked, nektek... ugyanis ez a dolog csak rátok tartozik, csináljátok úgy, ahogy nektek jó, és senki más véleményével ne foglalkozzatok, mert senkinek semmi köze hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!