El tudom hitetni egy pasival, hogy már nem vagyok szűz? Hogyan?
na bazz rosszul írtam:)
béna* akart az lenni
Nos nézzük a lehetőségeidet:
1. szűzhártya megvan. Azt mondod a srácnak, hogy már tapasztalt vagy. Sajnos a viselkedéseden látszani fog, hogy tapasztalatlan vagy, mert senki nem születik szexdémonnak, az első tőbbségében fáj és vérzel is. A srác, erősen benyomja, te beledöglesz a fájdalomba a pasi meg szitkozódik, hogy mekkora kretén egy csaj vagy... te meg jópár évig hanyagolni fogod a szextémát.
2. úgy döntesz elveszed a saját szüzességedet, hogy ne legyen ezzel gond a légyotton. A hártyát vagy sikerül átszakitani vagy nem (valakinek sokadik aktusra lyukad ki) ha sikerrel jártál ,akkor még mindig ott marad a bénaság kérdése. Egy tapasztalt nő már tudja mi hol merre van, mit kell megfogni, megnyalni, hogy nézzen a pasi szemében. Az első alkalomnál a legtöbb lány azt sem tudja zavarában, hogy fiú-e vagy lány.
Ha nem jársz sikerrel akkor megint jön a vér, a fájdalom.
3. Lehetsz szerencsés és neked sem vérzésed sem lesz. Akkor ugye marad a lányos zavar és az ügyetlen technika, miről ki lehet szúrni.
4. Lásd mint 3. csak a pasi érzi a farkával vagy ujjazásnál kitapogatja a szűzhártyád.
Konklúzió: szerintem mond el. Ha 3
Azért van néhány hülye itt...Most mi van,ha én mondjuk nem tartom erénynek és jobban örülök egy tapasztaltabb csajnak?Csak a legbénábbak keresik direkt a szüzeket,mert azok nem veszik észre,mennyire béna a fickó.Szűz pártiak,érveljetek is,ha van véleményetek,ne csak benyögjetek...
Kérdezőcsaj,attól hogy szűz vagy,még nem fog dobni senki,de ha hazudsz,azért lehet.Fizikai jel pl hogy nem tud valaki aki szűz,szexuális témához kompetensen szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!