Fiúk! Szerintetek gáz ha egy majdnem 14 éves lány még szűz?
Figyelt kérdés
mert ha igen, akkor keresnék egy fiut aki nekem ebben segit...2013. jan. 5. 17:13
11/20 anonim válasza:
fake!!!!!!! ne dőljetek be neki -.-
12/20 anonim válasza:
ki az a balf..., aki nektek az sulykolja, hogy 12-14 évesen kell elveszteni a szüzességet?!
13/20 anonim válasza:
hu kiégtem. Nem gáz hogy még szűz vagy sőt ennyi idősen aki nem szűz a szégyelheti magát. Az én tesóm is ennyi idős és inkább még marad a babáknál nem a pasikon jár az esze. pffff....
14/20 anonim válasza:
NEM! ez marhaság. Örülj ha szűz vagy.
15/20 anonim válasza:
Basszus ennyi idősen én barbiekkal meg pónikkal játszottam... omg. mi lesz itt 10 év múlva??:(
16/20 sztrecskó válasza:
Nem gáz. Sőt, az lenne gáz, ha már nem lennél az. Azzal veszítsd el a szüzességed, akit igazán szeretsz. Akkor is, ha az nem ma és nem holnap, hanem csak sok év múlva jön.
17/20 anonim válasza:
14 éves lánynak még nem a szüzességen és a sex-en kéne gondolkodnia! Kikészítenek ezek a kérdések. Tisztelem és becsülöm azokat a lányokat és fiúkat akik kivárják az igazit!
18/20 szamo77db válasza:
Ez keményen gáz! Majd 3-4 év múlva térj vissza erre a
témára! És csak olyan fiúval csináld, akivel kölcsönösen
szeretitek egymást!
19/20 anonim válasza:
Az a gáz, hogy ez megfordul a fejedben, hogy ez gáz!!!
20/20 199303 válasza:
nem gáz ha szüz vagy... ez egy csak a mai 14 évesek hülyesége. az én barátom örül neki, hogy még az vagyok. ésszerinte az lenne a baj h ha abba a korba amie most te vagy átment volna rajtam a fél város.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!