Karácsonykor elvesztettem a szüzességemet a pasi ovszer nélkül csinálta elélvezett mikor kivette mert a derekamon is volt. Egy picit félek h mennyi a valoszinüsége hogy terhes maradok?
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 20:06
11/14 A kérdező kommentje:
Tévedni emberi dolog és elirni dolgokat is és egyből nem kell késsel neki ugrani a másik nyakának köszönöm:)
2013. jan. 3. 21:34
12/14 anonim válasza:
Jó, azért ezt te sem gondoltad komolyan hogy helytálló kifogás lesz. Elírsz valamit pl ha kihagysz egy betűt, vagy mást írsz helyette. Te még véletlenül sem azt akartad írni, hogy "terhes leszel".
13/14 A kérdező kommentje:
Pedig véletlenül is azt akartam irni kedves hozzászoló:)
2013. jan. 3. 22:21
14/14 anonim válasza:
A megszakítás nem védekezés, annyira fájna felhúzni a gumit? Akkor nem kellene ilyen kérdéseket feltenni és nem lenne gyomorgörcs minden akuts után, bár nem tudom ha neked megéri félbehagyni a sulit a baba miatt akkor hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!