A fiúknak vagy a lányoknak könnyebb elveszíteni a szüzességüket?
9es vagyok.
Látod milyen nagy fegyver az igazság! A sok irigy ribi egyből lepontozott (amúgy számitottam rá), pedig nem is támadtam senkit. Neked ez viszont jó jel, mert még van esélyed arra, hogy erre a helyzetre csak úgy emlékezz vissza mint egy pillanatnyi állapotra. A lényeg, hogy fogj neki csinálni valamit ahelyett, hogy folyton a rossz dolgokon agyalsz. Tanulj, sportolj, gyúrj, mind1 csak csinálj valamit amitől fejlődsz és eltereled a figyelmed a negativumokról!
Fizikailag egy fiúnak sokkal könnyebb...
Persze, ha talál csajt (nyilván az ilyen menthetetlen, önsajnáló lúzerek, mint pl a kérdező, de a gyk tele van ilyenekkel, ez más kategória...)
Ha oda kerül a dolog, nincs fájdalom, nincs vérzés, stb, ami megnehezíti...
Háát utolsó, igazából ha azt nézzük. Még mindig a csajnak könnyebb, mert ő csak fekszik, te neked meg be kell rakni.
Igaz vérzik, de ez részlet kérdés a lényeg hogy kinek könnyebb és hát em, neki. Elég ha lefekszik az ágyra és várja hogy belé hatolj. Persze végül is variálhatjuk, mert lehet hogy ő ül rám. Szóval végül is ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!