Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire gáz az ha 20 évesen...

Mennyire gáz az ha 20 évesen szűz vagyok még, és túl sok önbizalmam sincs csajok terén?

Figyelt kérdés
2008. máj. 29. 22:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
63%
tesóm is ugyanez....korra is stimmel:) szerintem nem gáz, de azért a haverokkal elmehetnétek csajnézőbe:) és kérd ki a véleményüket...hogy ők hogy szokták ezt csinálni? lehet kicsit ciki, de szerintem úgyis tudják, hogy mi a szitu nálad, úgyhogy biztos segítenek:)
2008. máj. 29. 22:58
 2/18 anonim ***** válasza:
39%

Nem mindnekinek vannak haverjai. Legtöbbször a baráti társaságon keresztül lehet csajozni, ezért ha kicsit zárkózott vagy és nincsenek haverjaid, akkor nyiss a külvilág felé.

Nem biztos, hogy kell önbizalom, ma már vannak olyan csajok, akik simán "levadásszák" a félénk pasikat :)

A lényeg hogy minnél több emberrel találkozz, a jó helyen legyél a jó időben.

2008. máj. 29. 23:02
 3/18 anonim válasza:
63%
Nem gáz. De annyi lány van a világon, valaki pont rád vár. Velem is ez volt, aztán megtaláltam a mostani páromat. Ne arra hagyatkozz, hogy a sorsod meg van írva. Legyél te a sorsod kovácsa, és tegyél annak érdekében, hogy jobb legyen.
2008. máj. 29. 23:04
 4/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2008. máj. 29. 23:06
 5/18 anonim válasza:
Szia! Nos, szerintem egyáltalán nem gáz! Egyetértek az előttem szólókkal, biztos, hogy vár rád valahol egy lány! Lehet, hogy ott van a közvetlen környezetedben (suli, munkahely stb.), csak észre kell venned. Ja, és még valami: azért fölösleges bárkivel is összejönnöd, hogy végre elveszítsd a szüzességed. Szerintem pasiknak is nagyobb élmény egy olyan lánnyal, akit szeretnek és ő viszontszereti! Sok sikert!
2008. máj. 30. 08:12
 6/18 anonim ***** válasza:
62%

Kedves Kérdező!

Egy kicsit sem gáz, hogy még "ártatlan" vagy.

A Kedvesem 21 évesen adta nekem az " ártatlanságát".De már elsőre is nagyon jól csinált mindent...

Nem a kor, vagy a tapasztaltság számít a legjobban, hanem a szerelem és a vágy.

(Amúgy kipróbálhatod a netes társkeresést, mi is ott jöttünk össze, és 2 éve boldogok vagyunk. )

2008. máj. 30. 10:42
 7/18 anonim válasza:
Egyik barátom 30 éves kore körül csajozott be először. Persze ezt gáznak érezte, a csaja meg persze nem. Szóval 20 évesen még nem illik parázni : )
2008. máj. 30. 12:28
 8/18 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2008. máj. 30. 13:32
 9/18 anonim ***** válasza:
olyan jó, h élnek még a viágban rajtam kívül is 19-20 éves normális, szuz:$ :( emberek:)))))))
2008. máj. 31. 22:23
 10/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz, én is 21 évesen vesztettem el, de biztos vagyok benne hogy a tökéletes csajjal. Egyszerűen eddig nem volt szerencséd, ez van... de ahogy szokták mondani ami késik nem múlik

Inkább akkor lenne gáz ha egyáltalán nem is próbálkoznál és sajnálnád magad.

2008. jún. 1. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!