Anyukáktól kérdezem, pozitív vagy negatív hatást váltana ki?
teljesen mindegy.
ha nálad akar aludni, vagy te nála, akkor el is veszítheti a szüzességét... :D
Bocsi én nem anya vagyok. De az előző barátnőm szülei inkább örültekannak hogy én már voltam lánnyal
a fene tudja miért
lehet hogy a tapasztalat miatt 22F
Szóval, ha egy fiú ott alszik nálad egy ágyban és nincs semmi, vagy nem lesz semmi, ezt szerinted melyik olyan szülő hiszi el, aki maga is volt fiatal és annyi idős, mint Ti most?
Egy 19 éves fiú, nem azért van egy 16 éves lánnyal, mert sakkozni akar vele, meg rajzfilmeket nézni hajnalig társasjátékozni és ilyenek...
Ezt azért Te magad sem így képzeled...
Egyik barátnőm (most 19), aki majd egy évig járt egy nála 3 évvel idősebb sráccal. Elég sűrűn aludtak egymásnál, de nem feküdtek le. Most egy 25 éves fiúval jár és nála is ott aludt párszor úgy, hogy nem történt semmi.
Szerintem ez így normális. Az ember előbb meg akarja ismernni a másikat, kicsit összeszokni vele és csak aztán szexelni. Ha meg nem így gondolkodik, akkor nem fogja hazavinni, amíg a szüleivel él.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!