Szerintetek ciki ha 19 éves fiú vagyok és szűz?
Figyelt kérdés
most múltam nem rég 18 éves,de most már cikinek érzem és nagyon szeretném már elveszteni egy lánnyal..2012. dec. 23. 18:12
11/18 A kérdező kommentje:
valaki írhatna privit szívesen ismerkednék pesti lányokkal..:D
2012. dec. 23. 18:20
13/18 anonim válasza:
20 éves voltam amikor először szexeltem. akkor most ássam el magam? ciki ha cikinek érzed, ennyi. ja és nem is cigizek úgyhogy biztos nem vagyok a szemedben menő csávó.
14/18 anonim válasza:
Majd csak össze jó valami vagy nem :DDD
15/18 A kérdező kommentje:
12 tes nem érzem magam annak.. irhatsz nyugodtan
2012. dec. 23. 18:23
17/18 anonim válasza:
Nem ciki, ha meg toszingolni szeretnél akkor meg kell egy partner
18/18 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Én 24 vagyok, és nemrég vesztettem el... na, most ássam el magam? Azóta viszont kb.minden héten van szex, ami meg sok olyan embernek nem adatik meg, aki mittomén 15 évesen nem volt már szűz. Az élet ad, és el is vesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!