van rajta egy marha nagy behajtani tilos tábla.
nem tudtad?
Igazából semmiről.
Az személyiség kérdése, hogy ki mennyire van zavarban ha a szex kerül szóba, szóval ez nem általános.
Egy részük tapasztalatlanabb anatómiai vagy hasonló kérdésekben, de igazából az internet világában ezeket az infókat mindenki megtalálja.
A szűzhártya meg egyénileg változó, pont úgy, mint ahogy nincs két egyforma arc vagy testalkat. Szóval ez sem garancia semmire.
Én pl. az vagyok, de nem hoz zavarba, ha valaki társaságban felhozza a témát. Ha konkrét tapasztalatokra kérdeznének rá, akkor már zavarba ejtenének, ilyesmit viszont csak ne kérdezgessen tőlem senki, majd elmondom annak, akit arra érdemesnek tartok :D
De most mégis ezt hogy gondolod? Hogy kinézetről megállapítod, vagy mi? Legfeljebb sejteni lehet egy lányról, ha visszafogottabb és nem pasizós fajta, hogy még szűz. De ez sem válik be mindig ;)
Van mikor az ágyban sem!!
Annyi hogy én tudtam, hogy szűz a volt barátnőm és elkezdtem finoman ujjalni, de már ő megalapozta ezt a dolgot és ő olyan fajta, hogy annyira kitágitotta a szűzhártyáját, hogy befért akar három ujjam is!!!
Emberfüggő az egész hogy meg tudod-e állapitani vagy sem és sajnos, itt nem fogsz találni a kérdésedre 100%-os választ :(
Akkor nézzük meg jobban (csak ha barátnőről van szó):
Ha elvész a bizalom, akkor jön a kételkedés!!! Ha kételkedés van, akkor félsz hogy hazudik!!! Ha hazudott, akkor kiderül, mert nem ez volt az utolsó!
Ha nem hazudott, akkor ezután sem fog és akkor sem hazudott!!!
:)
Vannak árulkodó jelek:
-cumisüvegből iszik
-anyuci reggelente oviba kíséri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!