Oda adjam a pasimnak a szüzességem?
Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 15:26
21/26 A kérdező kommentje:
holnap reggel megírom hogy lefeküdtünk-e! OKÉ?
2012. dec. 20. 17:01
22/26 anonim válasza:
Senkit nem érdekel, hogy lefekszel e vele.. és holnap se fog érdekelni senkit, hogy végül lefeküdtél e vele.
23/26 anonim válasza:
Jó,hogy nem telefonos segítséget kérsz!Neked kell tudnod,hogy érdemes-e rá és nem nekünk.
Mi közöm van nekem a szüzességedhez?Ha rám hallgatsz,azt csinálsz amit akarsz!
24/26 anonim válasza:
Nem vagom egyebkent, hogy tudjak megtiltani a szulok. Azt a reszet nem ertem, hogy ha ket ember nagyon kivanjak egymast, nincs az az isten, ami megallitsa oket. Ha kivanod a masikat, akkor max 1-2 alkalmat kibirsz, megallod, de hogy mar honapok ota visszatartod magad...ezt nem hiszem el. Mit csinaltok, hogy ne tortenjen meg? Mert ha reg ota meg kell tartoztatnod magad, akkor en csak ugy tudom elkepzelni, hogy mindig nyilvanos helyen talalkoztok csak, es kettesben a sajat szobatokban nem vagytok egyutt kettesben 5 percnel tovabb. En, ha kivanom a parom, akkor ott ko kovon nem marad:P, megvarjuk, hogy pici lanyunk nyugovora terjen, aztan irany az agy:D En szuzessegem elvesztese elott 1x kivantam a szexet, abban a pillanatban meg is tortent a dolog...aztan kerdeztem is a paromat, hogy hogy volt kepes elozo hetvegen megajt parancsolni maganak, mikor en meg nem alltam keszen...hat erre csak annyit mondott, hogy kva nehezen, es megegyszer nem birta volna ki, az biztos.:P Szoval lehet, nem igazan kivanod meg ot.
25/26 anonim válasza:
Szerintem ne,mert a kérdésből is látszik,hogy éretlen vagy ehhez még.
26/26 anonim válasza:
Olcsó egy k.rva vagy, ha ezt adod ajándékba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!