Hogy ha a tömegben egy kéz hátulról elkezd nyúlkálni és izgatni szerintetek engedjem neki, vagy inkább elmenjek?
Figyelt kérdés
Persze a tömegbe nem tudok megfordulni hogy megnézzem az arcát.2009. aug. 22. 13:14
21/39 anonim válasza:
vagy mondjuk elkezdene követni/zaklatni...
(előző)
22/39 anonim válasza:
Úristen..ez gusztustalan. Ilyen kérdést...
23/39 anonim válasza:
16.57. Kikérem a nők nevében, hogy sok lányt izgat, ha ismeretlen ember fogdossa, nyúlkál. Esetleg a kurv_kat, de egy épp eszű nő ilyet nem tűr el.
Ez gusztustalan...
24/39 anonim válasza:
Pfff milyen kérdés ez... Ha az illető úgy is nézne ki, mint a pasiideálom, akkor is fejbevágnám, és kicsavarnám azt a tapizó kezét.... Mert aki tapló, annak a taplóságán nem változtat a kinézete.
25/39 anonim válasza:
Fújjj nem hogy hagynám egyből kapna egy sallert:D Hozzá nem érne többet senkihez....
27/39 anonim válasza:
úr isten, hagyod hogy tömegben izgassanak? hát utánna már tudod ki nyúlna hozzád? :\ még bottalsem...
28/39 anonim válasza:
A kérdés kulturaltan fogalmazodott meg, viszont csak egyetlen valaszt lattam, amely kulturalt volt. Azzal, hogy leribancozod, meg nem segitessz neki, csak lehurrogod, ez nem valasz, hanem szidalmazas. Kedves kerdezo! En ugy gondolom, hogy az effele viselkedes manapsag SAJNOS atlagossa valt, hiszen a discocban is surun elofordul, hogy vadidegenek nyulkalnak tizeneves lanyokhoz. Ennek a viselkedesnek nem szabadna elfogadhatonak lennie. Nobol vagy, legyel buszke a noiessegedre, es szanalommal nezek azokra a nokre, akikben nincs buszkeseg, es kiteszik magukat ilyen es ehhez hasonlo szituacioknak. Semmikepp sem engednem meg, mert ahogy a biztonsagis valaszolo mar megfogalmazta elottem, az eroszakos emberek nem zullottek. Ismertem egy lanyt, ott lakott ahova en iskolaba jartam, es az iskola kornyeken volt egy arab bufe, nagyon jol szitualt uriemberekkel. A tulaj is elegans volt, merci a popsija alatt, miegymas. Udvarolt a lanynak, fogdosta, es a lany egyszer beszallt a kocsijaba, azota se latta senki... erdemes elgondolkodnunk azon, hogy ha engedunk valamit, akkor annak milyen kovetkezmenyei lehetnek rank nezve. Nem szexualis targy vagy, hanem no, es ezt soha ne felejtsd el. Remelem a valaszommal sikerult jo iranyba loknelek, es nem fogsz meggondolatlanul cselekedni, melyet aztan kesobb megbansz.
29/39 anonim válasza:
13:25-os vagyok, ajanlom figyelmedbe az Elrabolva cimu filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!