Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az jó ha bennem felgyülemlő...

Az jó ha bennem felgyülemlő feszültséget, szexhiányt kick-boxal, kondizással vezetem le?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 25-éves vagyok szűz, és ettől már kezdek rohadtul agresszív lenni, de sportok közben valamilyen szinten letudom vezetni ezt. 20+ szüzek ti, hogy vezetitek le a benneteket érő megaláztatást amit ezek a "nő"-nek nem nevezhető állatok művelnek veletek?

2012. dec. 15. 10:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne folglakozz a ribikkel vagy alazd vissza oket!;) Amugy 20 folott azert mar ok se annyira idiot@k. Es kuzdosport az jo valasztas, tenyleg levezeted a feszultseget es meg erosebb is leszel ami onbizalmat ad, ha a nok teren nem is leszel jobb, de az eletminosegeden sokat dob.
2012. dec. 15. 10:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jó,hogy küzdő sportolsz,azt szeretik a nők.Tutira oda lesznek érted.
2012. dec. 15. 10:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Arra vigyázz, ne vállj agresszívvé!
2012. dec. 15. 10:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem jó, de azért ne vidd túlzásba, a kigyúrt pasikra áltabában a ribik buknak...

Érdekes hogy itt több a szűz pasi mint a szűz lány, és mindenki azt mondja hogy nehéz normális lányt találni...

Én meg pont hogy úgy látom, hogy normális pasit nehéz találni...

22/L

2012. dec. 15. 10:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is 25 éves vagyok. Szűz vagyok, mivel 15éve csókolóztam először és utoljára, gyakorlatilag csókszűz is. Minden alkalommal mikor elutasítás ér a nőktől, kicsit elkeseredek, de agresszív egyáltalán nem vagyok. Súlyzós edzések jót tesznek a közérzetnek ez igaz, de alapból nem aggresszívkodok. Minek? Semmilyen megaláztatás nem ért a nőktől, mindegyik szépen és kulturáltan mondta el hogy sajnálja nem akar semmit tőlem. Nem hibáztathatom egyiket sem hogy nem vagyok az esete, miért haragudjak rá? Kicsit fókuszálj magadra, csiszold a tested sporttal, és a jellemeden is finomíts ha tudsz. Aztán jön egy másik, az is lepattint és ez megy... nálam soha véget nem érő kör, de agresszivitás nélkül szépen elvagyok egyedül.
2012. dec. 15. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!