Szűz lányok, hogyan szoktátok ujjazni magatokat hogy jó legyen?
Figyelt kérdés
ki szeretném próbálni de félek hogy fájni fog mert a tamponnal is hadilábon állok és nagyon fájt amikor használni akartam szóval nem is használok na de mind1 tehát hogyan szoktatok felnyúlni ? hogy találjátok meg azt a helyet ahol nem fedi el a szűzhártya ? nagyon félek hogy véletlenül átszakítom . hogyan csináljam ? ( 16/L)2012. dec. 13. 18:30
11/13 anonim válasza:
Ha nem akarod átszakítani először is fogj egy tükröt és nézd meg milyen is a szűzhártyád. Valószínű a tamponnal is ezért voltak gondjaid.
Ha úgy ítéled meg, hogy befér egy ujjad, akkor már csak izgatás kérdése. Légy nagyon nedves, és az ujjad is nedvesítsd rendesen aztán óvatosan lehet próbálkozni!
12/13 anonim válasza:
Szerintem ha átszakítod, akkor sem lesz baj. Nyugodtan ujjazad csak magad, bár később rájössz, hogy lehet óvszert húzni a banánra és az úgy sokkal jobb :)
13/13 Tüncsiiiii válasza:
Engem barátom ujjaz , most kezdtük el 3 napja .. az 1. nap alig vártam hogy benyuljon ... megujjazni nem tudott mert nagyon fajt .. aztán a 2. nap kicsit felment de nemsokat ... amugy nekem az után fájt kicsit a hasam és mikor mentem akkoris fájt a pinám ... na a 3. nap vagyism a ugy csináltuk hogy elosszor a csikóm izgatta , elkezdtem mélyeket lélegezni ( jobb ha lélegzel , jobban kitágulsz ) és nagyon lassan ovatosan megfogtam a kezét és magamnak nyomtam fel az ujjat .. isteni volt , kicsit fájt és fájt ha mentem kb 30 percig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!