Nektek mennyire ment döcögősen az első szeretkezés? Nem voltatok idegesek és nem féltetek?
Figyelt kérdés
2012. dec. 12. 15:32
11/13 anonim válasza:
Nálam is voltak gondok, a legelso alkalomkor tulizgultam és lassan akart felállni. Akkor látta csaj eloszor a farkamat. Fura helyzet volt. Aztán szuloi hazaérkezés miatt nem is tudtuk csinálni, kénytelenek voltunk abbahagyni. A második alkalomkor meg be voltam rugva, újabb gond. :D aztán a harmadikra már ment mindent. Akkor most tanácsokat is adok: ha akármilyen alkalom kinézz sexre, ne rugj be, otthon maszturbálásnál tanuld meg felhúzni a gumit és szokni is kell a faroknak, van akinek kicsit lelankad a gumitol, szal mire sexre kerul a sor tudd a gumit felhúzni, legyen a pénztárcádban mindig ovszer, ha lehetoséged van rá, akkor ne akarj rogton dugni, elso alkalommal inkább csak pettingeljetek, úgy segít kicsit, lépésrol lépésre, jobban megismered a puncid, es jo érzés lesz szopni fognak, tobbek kozott meg is nyugodsz. Ha dugás lenne rogton, akkor viszont elojáték, jol dolgozd meg a csajt, játsz vele sokat, az kompenzálja kicsit a helyzetet, szuz fiu azért gyugébb mint egy érett. Nem kell kapkodni, ha lassan akarna felállni, semmi gond, turelem, kérd meg a csajt h kapja be, arra tuti felálll, aztán már te is bebátrulsz. Nehéz lesz megtalálnod a bejáratot eloszor, ajánlom a misszionárius pozt, abban konnyen be tudod tenni. Kézzel igyekezz kicsit szétkenni a csaj nedvességét a punciján, akkor konnyebben becsuszik a helyére. Ezek után már csak a dugás marad, ami nyagyon jo érzés lesz, jobb mint gondolnád, és lehet h hamarabb elsulsz kicsit, bár én jol bírtam elsore is(ami valojában 3. alkalom volt :D )Ha elsulsz, utána nyalj, pihenjetek, és mehet a második menet. Az már jo lesz. Azt hiszem minden lehettségeset elmondtam. :D Csak nyugodtan, az a fontos. Ha valami nem menne, adj idot neki, utána minden jol fog menni. Hajrá.
12/13 anonim válasza:
Csodalatos volt.
Semmi benazas,gorcsoles.
Teljesen atadtuk magunkat az osztoneinknek,es nem voltak gatlasok.
13/13 anonim válasza:
ÉN mivel már betöltöttem a 18at is mozgott a fantáziám, ugyhogy nagyon akartam.. . a probléma az volt h nem állt fel neki, aztán másodjára se aztán harmadjára se a többit már nem számoltam (vagyis felállta csak lelankadt) a mostani barátomból itélve nem velem volt a probléma... szóval vkinek elég gáz az első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!