Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van egy fiúm és anya meg apa...

Van egy fiúm és anya meg apa nagyon berágnának rám ha meg tudnák hogy van pasim. Az a kérdés:mit csináljak elmondjam nekik vagy sem?

Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 13:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
11 évesen még nemmuszáj elmondanod...illetve jobb is ha nemmondod el mert utána mindentől félteni kezdeének..:D
2009. aug. 23. 17:34
 12/21 anonim ***** válasza:

Hát sztem sem mond el nekik,gondolom,h azért 11 évesen még nem éjszakába nyúló randiitok vannak,mármitn nem úgy értem h olyan h ott alszol v ilyesmi,csak h nem 11kor kóvályogsz haza.És sztem ha délutánonként taliztok és legkésőbb 7-8 körül otthon vagy fel sem tűnik nekik.Max ha meg megkérdezi h kivel voltál?Akkor oszttársakkal v bnőkkel.Nálam így ment majdnem egy hónapig igaz tudták h ő is ottvan de akk még nem tudtátok h járunk,mindig felsoroltam pár bnőt meg persze a barátom nevét is.Igaz csak ketten vtunk de a bnőim nagyon jó fejek,meg volt beszélve h ha taliznak anyummal v apummal akk azt kell mondani h épp most jön a megbeszélt helyre :)

tom hazugság de sztem ezt inkább titkolózós füllentésnek nevezném :P mert ebből senkinek semmi kára nem vt

2009. aug. 23. 19:29
 13/21 anonim ***** válasza:

jah utolsó vok

és nálam ez 15 évesen történt lassan 1 éve :)

a barátom 20 én 16 :)

2009. aug. 23. 19:30
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem meg inkább pont apukádnak mond el. Ő jobban fel tud világosítani arról, mit várhatsz egy fiútól. Bár a legjobb lenne, ha mindkét szülőddel beszélnél, mert úgy is elmondják egymásnak, és más azért, ha Tőled tudják meg. Okosabbak ők, mint képzeled, és már át is mentek ezen.
2009. aug. 24. 09:50
 15/21 anonim válasza:
sztem meg tök mindegy mit csinál..oké tanácsot ekll adni..de 11 éveseknek? enmáár..elmondhatja..az anyja meg az apja csak enm féltheti egy másik 11 évestől.mitcsinálhatnak? puszit adnak egymásnak?..oyaln mintha barátok lennének..
2009. aug. 25. 00:22
 16/21 A kérdező kommentje:
megvolt az első csók már
2009. aug. 25. 08:38
 17/21 A kérdező kommentje:
és majdnem lefektetett
2009. aug. 25. 08:38
 18/21 anonim ***** válasza:
hát ne haragudj, se az már elég nagy baj, ha 11 évesen majdnem lefektetett. én komolyan nem szoktam ilyenekről papolni, mert 14 évesen vesztettem el, szóval semmi jogom nincs, de 11 évesen... na nemár! hány éves a fiú?
2009. aug. 25. 09:24
 19/21 anonim ***** válasza:
megkorát rőhőgnék 18 lene a pasi xD első csok 11 évesen hu... sok embert ismerek aki 14-15 és nem csokolozt és majdnem lefektete ne nevetes... amugy a sex nem vmi jo ha előte nem is látátokegymást ugy... ja és elég nagy baj kislányom hogy ilyen oldalak nézegec xD
2009. aug. 28. 22:09
 20/21 A kérdező kommentje:
13 éves a pasim
2009. nov. 28. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!