Van egy fiúm és anya meg apa nagyon berágnának rám ha meg tudnák hogy van pasim. Az a kérdés:mit csináljak elmondjam nekik vagy sem?
Hát sztem sem mond el nekik,gondolom,h azért 11 évesen még nem éjszakába nyúló randiitok vannak,mármitn nem úgy értem h olyan h ott alszol v ilyesmi,csak h nem 11kor kóvályogsz haza.És sztem ha délutánonként taliztok és legkésőbb 7-8 körül otthon vagy fel sem tűnik nekik.Max ha meg megkérdezi h kivel voltál?Akkor oszttársakkal v bnőkkel.Nálam így ment majdnem egy hónapig igaz tudták h ő is ottvan de akk még nem tudtátok h járunk,mindig felsoroltam pár bnőt meg persze a barátom nevét is.Igaz csak ketten vtunk de a bnőim nagyon jó fejek,meg volt beszélve h ha taliznak anyummal v apummal akk azt kell mondani h épp most jön a megbeszélt helyre :)
tom hazugság de sztem ezt inkább titkolózós füllentésnek nevezném :P mert ebből senkinek semmi kára nem vt
jah utolsó vok
és nálam ez 15 évesen történt lassan 1 éve :)
a barátom 20 én 16 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!