Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Le akarok feküdni a barátommal...

EffyStonem96 kérdése:

Le akarok feküdni a barátommal,1 hónap után még korai lenne? 17/L

Figyelt kérdés
Én még szűz vagyok, ő már nem. Nem ő sürget, magam miatt akarnám megtenni. Kívánom, és kész... És úgy érzem, hogy kész vagyok rá. De gáz az, ha ilyen rövid idő után így gondolom? K*vának fog gondolni?
2012. dec. 3. 16:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10%
mássz rá kicsit, és mond azt hogy sajnálom hogy ennyire kívánlak de már régóta várok erre! xD
2012. dec. 3. 22:13
 12/18 Pali1977 ***** válasza:
81%
Egy hónap után már általában megtörténik, pláne ha te is úgy érzed, hogy kész vagy rá. Viszont azért a védekezésre gondoljatok.
2012. dec. 4. 12:56
 13/18 anonim válasza:
100%
Én például két hét után feküdtem le a barátommal, Ő volt az első és azóta is együtt vagyunk,most várom az első babánkat :) Szerintem ne mások véleményét nézd és ne az időt hanem hogy mikor érzed magad késznek rá. Én is így voltam ezzel hogy hogy néz ki hogy két hét után lefekszem vele, de rájöttem hogy az érzések a fontosak. Én sose bántam meg, hogy ilyen hamar elvesztettem. De persze azért gondold át és készítsd fel magad :)
2012. dec. 4. 18:42
 14/18 anonim ***** válasza:
66%
1 hónap után..BŐVEN ..Van aki 3 évig vár vele.
2013. jan. 7. 18:12
 15/18 anonim ***** válasza:
95%

12 napot vártunk, szüzek voltunk :D idén lesz 3 éve...és boldogság van meg szerelem, és sok sok szex.

19/l

sztem ne várj...mert annál kkevesebb orgazmusod lesz :D

2013. jan. 31. 03:52
 16/18 anonim ***** válasza:
19%
Igen, korai.
2013. febr. 9. 09:25
 17/18 Adri+ válasza:
32%

Ha értelmes,akkor nem.

Teljesen normális dolog pár hét után ez.

Szerintem mond meg neki egymás közt, hogy az vagy.

Mert normális pasi óvatosabb az átlagnál a szüzekkel, és

nem él vissza vele.

( Ha visszaélős lenne úgyis erőszakos és durva lenne.)

A ph@rm@tex 18,9mg hüvelykúp/krém.. nem brutális, nem drága 2645ft körüli, és 10 van benne. hatása 10 perc múlva, 4 órán keresztüli. Lényege : leválasztja az ostorrészt, és tönkreteszi a sprm. fejét.

Tehát szerintem biztonságossabb az óvszernél, és kényelmesebb is. :)

Boldog Új évet.

Adri

2016. jan. 1. 14:12
 18/18 anonim válasza:
92%
Na lefeküdtetek vagy vártál még vele? :)
2018. dec. 19. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!