Minecraffft kérdése:
Szerintetek ciki ha 13évesen szűz vagyok és fiú vagyok? :/
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy ciki-e segítsetek..#3rr
2012. nov. 26. 19:39
11/20 anonim válasza:
10-es, melyik választ érezted komolynak?...
12/20 anonim válasza:
Én 16 éve vesztettem el 14 évesen. 8.-os általános iskolások voltunk. Akkoriban nem volt jellemző ez a korosztályunkra, a többi (nem lúzer) fiú később gimis korában 15, de inkább 16-17 évesen vesztette el. Az, hogy 13 évesen szűz vagy egyáltalán nem baj, nem ciki.
13/20 anonim válasza:
Ne hallgass a többiekre! Nagyon ciki én már 11 évesen vesztettem el de sajnos az is késő. még egy éved van, ha addig nem veszted el akkor szűz maradsz egész életedben.
14/20 anonim válasza:
Az a ciki, hogy egy kérdésben kétszer egymás után használod a "vagyok"-ot...
(illetve az, hogy 13 évesen ilyeneken jár az eszed)
15/20 anonim válasza:
3 évesen veszítettem el...bújj el szerintem
16/20 anonim válasza:
Lődd le magad...én már anyámmal is csináltam
18/20 anonim válasza:
a 2.,3.,4.,13. és 15. válaszadó nagyon hülye lehet!! NEM NEM EGYÁLTALÁN NEM CIKI!Ez normális! Pont az a ciki, hogy cikinek érzed.... ilyen korban még tanulnod kellene. Azoknak a válaszadóknak akik 11 és 14 éves korukban vesztették el azoknak kéne elásniuk magukat....a szüleik helyében én agyonvertem volna őket.Ledöbbentő, hogy ez a világ hova jutott.
19/20 anonim válasza:
utolsó vagyok. kifelejtettem, hogy a törvény bünteti ha 14 éves korod alatt veszíted el.( Szerintem nagyon kicsi ez a határ én felvinném 16-ra )
20/20 anonim válasza:
Szerintem inkább az lenne gáz ha nem lennél az te sötét hímringyó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!