Hány húsz év fölötti szűz fiú/lány van az oldalon?
Én 22éves szűz lány vagyok, a kérdéseknél gyakran látom, hogy másik is szűzek 20 év fölött!
Kort és nemet írjatok!
Bocs, csak 19F vagyok (januárban 20) :D Remélem nem nagy gond.
Miért így alakult? Hmm.. Mondjuk úgy, hogy talán magamnak is köszönhető. Az a visszafogottabb-magának való ember vagyok. Nem lételemem a többi emberi lény, egymagam is nagyon jól eltudok lenni :) Diszkót, szórakozást kerülöm, fölöslegesnek tartom.
Meg nem is volt még (szerintem)olyan lány aki "jeleket" küldött volna nekem (vagy csak én nem tudtam, hogy az?!)
Jelen. 30/F
Hogy hogy nem jött össze eddig? K.rvázni nem akartam és most sem akarok. A lányok többsége pedig eleinte mind aranyosnak és kihívásnak tartotta, h na akkor majd ő avat be engem a titkok titkába, aztán mind eltűnt hosszabb, vagy rövidebb idő alatt, mielőtt bármi is lehetett volna köztünk. Egy szóval átvertek rengetegen már. Ennyit ér az őszinteség a nők szemében. (N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!