Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem szeretnék lefeküdni a...

Nem szeretnék lefeküdni a barátommal. Még szűz vagyok. Ez rosszat jelent?

Figyelt kérdés
Ő 5 évvel idősebb tőlem. Már nem szűz. Valami baj van velem, vagy ez normális? 16/L

2012. nov. 18. 12:39
 1/8 A kérdező kommentje:
Mielőtt valaki félreértené. Nem az kérdezem, hogy baj van-e azzal, hogy szűz vagyok.
2012. nov. 18. 12:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs veled semmi baj.Nem vagy készen rá.Várj addig amíg akarsz.

Ha a barátod nem érti meg akkor nem is szeret igazán.

2012. nov. 18. 12:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem várj! Én is kb. így vagyok, csak fiatalabb nálad és kevesebb a korkülönbség... de tuti nem fekszem le Vele és szerintem te se tedd amíg nem vagy készen!
2012. nov. 18. 18:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Bizonyos hiedelmek szerint a sértetlen szűzhártya a nő „szüzességét”, vagyis szexuális tapasztalatlanságát bizonyítja. Ezért is hívják többnyire „szűzhártyának”, ami azonban babona.

A szűzhártyán általában több lyuk van, amelyek rugalmasak és lehetővé teszik egy ujj, vagy akár egy pénisz bevezetését, s ha a hártya elég rugalmas, akár szűzhártya sérülés mentesen is történhet az aktus. Másrészt a szűzhártya számos lánynál könnyen megreped, nemcsak közösülés, hanem tamponhasználat, vagy testi erőfeszítés, sport révén is. Néhány esetben a szűzhártya teljesen hiányzik. Azonkívül meggondolandó, hogy a sértetlen szűzhártyájú lányok esetleg már szeretkeztek orálisan, vagy análisan, mely erősebben hozzájárul az AIDS fertőzések terjedéséhez mint a hagyományos szex.

2012. nov. 19. 01:11
 5/8 TOMAtm ***** válasza:
100%
nem.még nem állsz rá készen...majd tudatod a barátoddal ha úgy érzed h kívánod ezt a részét is a párkapcsolatnak.
2012. nov. 21. 19:52
 6/8 anonim ***** válasza:

4-es.. te nem tudom mit akartál ezzel leírni, mert nem igazán a kérdésre válaszoltál, de igazad van :D

szerintem egyáltalán nem jelent rosszat. Komolyan, én 14 évesen érzem szarul magam, hogy nem feküdtem még le egy sráccal se.. illetve. rosszul fogalmaztam: azt hogy még nem akarok!- lefeküdni egy sráccal sem :D ráérek még bőven, csak az én környezetemben az a "normális" ha már 11-13 évesen elvesztik. azt hiszem ez nem normális, de azt amit te képviselsz az igen. De azért legyél észnél, ha azt mondja hogy feküdj le vele mert csak akkor marad veled, akkor tudd hogy mit válaszolj! :) jobb ha vársz még nem fog összedőlni a világ

2012. nov. 21. 20:02
 7/8 anonim ***** válasza:
De nem is kívánod? Mert ha nem,az már baj..
2012. nov. 21. 20:05
 8/8 anonim válasza:
Használd ki a helyzetet ;)
2012. nov. 22. 21:58

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!