Lehetséges, hogy a szüzességem miatt vagyok frusztrált jó nők társaságában?
Figyelt kérdés
Végig izgulom mindig a szituációt, még akkor is ha szóba se kerül semmi érdemleges, végig azon jár a fejem, hogy milyen jól néznek ki, szívesen szeretkeznék velük, de nem tudom hogy lehet arra a szintre eljutni. Mit tanácsoltok? 18f2012. nov. 16. 23:15
2/3 anonim válasza:
Elég gáz ha végig csak a szexen jár az eszed, nem csoda ha nem jutsz el odáig sose, egy nőnek azért ennél több kell.
3/3 anonim válasza:
Nem, nem ez az ok. Mindenki szüzen kezdi, de mégis van akinek már előszőr is kanosan, faszán megy a dolog a nőkkel. Ez a te szar jellemednek köszönhető. Ne nyeldb de mit írok, mert én se vagyok különb nálad!! Csak azért mondom, mert ez bizony így van. Ez ténykérdés. Attól,hogy elmész ba szni valamelyikhez, még nem hinném,hogy a jellemed lazább lesz. MErt egy nehezen oldódós tipus lehetsz. Ezen igazán nem lehet segíteni, vágj pókerarcot, kívülről akkor kevésbé leszel feltűnő, de belül attól még neked személy szerint ugyanaz a szar frusztráló érzés megmarad a jó nők társaságában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!