Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Jól tettem hogy elhajtottam?

Jól tettem hogy elhajtottam?

Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút aki nagyon kedves vol néha túl kedves is. tegnap mondta mennyek fel mert sütit akar sütni. nevettem azt hittem hogy csakk viccelt de amikor beléptem az ajtón leszedte rólam a pólót. én azonnal alkültem a p.csába. ma egesz nap hivogatott hogy bocsássak meg,sajnálja . és most így gondolkoztam hogy miţ csináljak... nem akarom a kôzeljôvôbe elveszíteni de ôszintén ôrültem hogy tetszek valakinek meg a fiu alapból tényleg kedves,vicces stb. szerintetek? 15/L 17/f

#WoD #Fhdiu #fnn
2012. nov. 16. 17:13
 1/9 anonim válasza:
nem beszari a srác az tuti xD ha te nem akarod akkor miért tetted volna rosszul h elhajtottad?
2012. nov. 16. 17:20
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem mondd meg neki, hogy te mit vársz el egy fiútól, és szeretnél midnen lépcsőt bejárni. Ha képes rá, úgy is látod, ha nem, akkor ott hagy, és el kell fogadnod, jobbal kell foglalkoznod.

F17

2012. nov. 16. 17:24
 3/9 A kérdező kommentje:
igen, szerintem azt fogom csinálni hogy megbocsájtok de megmondom neki hogy mit gondolok és ha ezen nem tud vàltoztatni vège.
2012. nov. 16. 17:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, hogy legközelebb óvatosabb legyen, mert többet nem állsz vele szóba.
2012. nov. 16. 17:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Az, hogy tetszel neki, még nem ok arra, hogy hagyd magad letámadni.
2012. nov. 16. 17:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Gyors volt:D rögtön az ajtóban leteper:)
2012. nov. 16. 17:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha nem küldöd el, te tudod. De arrol világositsd fel, hogy te csak olyan játékban vagy benne, amit elötte megbeszéltek, ami neked is jo.
2012. nov. 16. 17:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jól tetted egy fiatal vagy még a szexhez,arról nem is beszélve,hogy még nem is ismered és nem is jártok,a srác nagy tapló volt,te meg naiv,hogy felmentél hozzá.
2012. nov. 16. 18:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Csak egyszer bocsáss meg neki! Ha bármire kényszeríteni akar, amit Te nem akarsz, akkor legközelebb végleg dobd ki!!!
2012. nov. 17. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!