Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van egy kis problémám. Odaadja...

Van egy kis problémám. Odaadjam a szüzességem? :o

Figyelt kérdés
15 éves vagyok nagyon önbizalom hiányos..csúnyának érzem magam de mégis úgy érzem , hogy a fiúknak csak a szexre kellek. Én jóval később akarom elveszteni (és tudom h még rá is érek) de az összes kapcsolatom emiatt ment tönkre és nem találok olyan srácot akinek nem arra kellenék. :s (képet küldök privibe ha kell)
2012. nov. 16. 00:12
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Nagyon szép barátaid vannak. Ja hisz gyerekek:) Ne is ő rájuk alapozz. Lesznek értelmesebbek is, ha nem foglalkozol velük.
2012. nov. 16. 17:57
 22/33 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggódj ezen ráérsz még a kapcsolatokra hiszen fiatal gyerek vagy.Legyen önbecsülésed ne is add magad könnyen hiszen ahogy mondtad ráérsz.Ha leakarnak veled feküdni nyilván nem vagy csúnya.
2012. nov. 16. 18:21
 23/33 anonim válasza:
a francokat.. ha valakinek csak erre kellesz, akkor az nem szeret igazán és nem becsül meg eléggé.. azzal veszítsd el, akivel biztos vagy benne h érdemes rá ;) mert azt sosem fogod megbánni :D és bőven ráérsz... Képet nekem is küldj lécci, mert valszeg akk nem vagy csúnya :)
2012. nov. 17. 01:45
 24/33 anonim ***** válasza:
képet:)
2012. nov. 17. 11:10
 25/33 Feruccio válasza:

Jöhet a kép :)

És megy a válasz :D

2012. nov. 17. 13:24
 26/33 tabaki ***** válasza:
Úgy látom, jobban járna a világ, ha a kepfeltoltes.hu-ra nyomnád fel a képedet. Ekkora érdeklődés már engem is kezd kíváncsivá tenni, küldjél nekem is.
2012. nov. 17. 16:14
 27/33 A kérdező kommentje:
küldöm a képeket!! és köszönöm szépen az eddigi válaszokat rendesek vagytok :)))
2013. jan. 3. 20:08
 28/33 tabaki ***** válasza:
Amennyire látom, az arcod kissé szabálytalan, ezzel együtt helyes, jellegzetes és rokonszenves ábrázat. Ha tényleg te vagy a képen, ne lepődj meg, ha ezekkel a szuggesztív szemekkel + dögös hússal + sminkkel senkinek nem az ábrándozást és az intellektuális csevejt juttatod az eszébe -- inkább úgy tűnik, mintha félórán belül magadra akarnál rántani egy focicsapatot. Nem tudom tiszta szívvel elítélni, aki gerjed rád. Az biztos, hogy semmi okod siettetni a dolgot. Ha úgy érzed, itt az idő, egyetlen este alatt elintézed...
2013. jan. 3. 20:41
 29/33 A kérdező kommentje:
igen tényleg lehet ez a gond h a ruháim a sminkem és a kinézetem azt sugallja h gyere 'kurjunk' .. :S de én ezekben a dolgokban csak önmagam szeretném adni.. és miután kiderül h szűz vagyok elkezdenek bókolni és az ágyba csalogatni ami kicsit rosszul esik.. mert én csak arra vágyom h legyen egy komoly kapcsolatom ahol érzem is a szeretetet.. és ha nem fekszek le vele akkor is szeretni fog. :)
2013. jan. 3. 20:58
 30/33 tabaki ***** válasza:

"ezekben a dolgokban csak önmagam szeretném adni.."

Kérdés, hogy sikerül-e, hiszen láthatólag egészen mást sugallsz vele, mint amilyennek magadat látod. Talán hallottál róla, hogy a hozzád hasonló jelenséget mérsékelt udvariassággal szűzkvrvának szokás titulálni, félő, hogy ezt a címkét megkaphatod te is -- még csak nem is rosszindulatból, hanem azért, mert ez az elegy értelmezhetetlen és feldolgozhatatlan a férfiagy számára. Őszintén szólva, én sem értem...

2013. jan. 3. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!