Szeretitek a szűz lányokat? Miért?
Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 22:31
12/22 anonim válasza:
nagyon nagyra tudom becsülni ha egy lány szüz 18 éves kor után mert a mai világba mindenki korán kezdi.
13/22 anonim válasza:
Most ha valaki nemleges választ ír, az miért von egyből lepontozást maga után?...
14/22 anonim válasza:
Utolsó válaszoló.
Én is mindig ezen akadok ki. Feltesznek egy eldöntendő kérdést, amire mindenki igennel, vagy nemmel válaszol. Erre ha nemet mersz írni, akkor lepontoznak. Idióták. Én tiszteletben tartom, hogy valakinek szűz csaj kell. Fordítva miért nem lehet elfogadni az én véleményemet?
15/22 anonim válasza:
A szüzeket csak a lúzerek szeretik. Csak azok hiszik azt, hogy öröm "tanítgatni" egy visszafogott, béna szar nőt, aki ráadásul még beszari is!
16/22 anonim válasza:
Te ezért még f@szolni fogsz itt, utolsó...:-D
17/22 anonim válasza:
15 -ös teljesen igazad van, meg még vérzik össze vissza is. Egyedül egy szerénke szüzlány mellett nem érzik törpének magukat a szűz+koplexusosok. Még ők is csak ennyibe nézik a szűz lányokat :)) Nem egyenrangú partner még egy szűzfiú esetében sem. Még annál is lentebb van nézve tekintélyben. Sanyarú ez szegény lányokra nézve.
18/22 anonim válasza:
Utolsó te hülye vagy. Senki sem nézi le a szűz csajokat. Inkább fordítva van. Elég az oldalon szétnézni. Ha egy srác kortól függetlenül beírja, hogy szűz, akkor egyből megkapja a szerencsétlen, balf.sz, b.zi, impotens jelzőket, de ha egy csaj írja be, akkor mindenkinek hasra kell esnie.
19/22 anonim válasza:
mennyi idióta van itt. arról még sose hallottatok, hogy nem kötelező vérezni? pl. de a béna, félénk, szar az ágyban se száz százalék, én egy kicsit se voltam gátlásos az elsőnél, (későbbieknél meg igen...), azóta is azzal jön az első, hogy totál nem látszott rajtam. pedig ennek már vagy 15 éve.
20/22 anonim válasza:
Ez tényleg valahogy így van ha egy srác szűz akk azt mindenki leszolja mert hogy még egyszer sem tedte meg azt ami elvileg mindenki másnak már megvolt (am ez is érthető legyünk őszinték meik férfi ne erre vágyna?) dE ha egy lány szűz akk még ő az új csaj a témában aki még nem ismeri ezt az érzést. Ien témákban van aki ezt szereti és vaki azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!