11/22 anonim 

válasza:

A legtöbb nőnek ilyen. Nekem tetszik.
13/22 anonim 

válasza:

Kinyallak, és nem fogod magad kellemetlenül érezni:)
14/22 anonim 

válasza:

ha te, mint lány tetszel, akkor nem lesz semmi kifogása a szeméremajkaid nagysága, színe,... ellen :-)
15/22 anonim 

válasza:

biztos szét van hajtva.Semmi baj van akinek bejön a tevepata feeling
16/22 anonim válasza:
Ne foglalkozz azokkal akik meg akarnak bántani. Ha nagyon zavar, akkor van erre is egy plasztikai megoldás, de én nem tenném! Nem attól leszel több, vagy kevesebb, hogy milyen a szeméremajkad. Aki szeretni fog annak így is te leszel a minden, sőt nagyon sok pasinak hidd el sokkal izgatóbb :)
17/22 anonim válasza:
Nekem is bejön a "barack" ez kb. olyan gyakori vagy ritka mint a "csókos száj"! Ez miatt tényleg ne szégyeld Magad egy picitsem!
18/22 anonim válasza:
19/22 A kérdező kommentje:
Igen pontosan ilyen :/ ..
2012. nov. 13. 18:04
20/22 anonim válasza:
Nem tudom, ilyen dolgok miatt mi a francért paráznak a csajok... még egy férfit nem hallottam panaszkodni afelől, hogy ronda egy lány puncija... a mi szerszámunk meg görbe. Na és. Ezen tök gáz parázni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!