Van egy nagyon jó barátom,21 éves múlt, de még mindig szűz, sőt mitöbb még nem is csókolózótt. Mi lehet a baj? Konkrétumok lent
Én olyan vagyok mint a barátotok, én is szűz vagyok még , bár nekem ismerőseim úgy tudják , hogy már volt egy futó kalandom jó pár éve.. Ezt még ismerkedésünk elején hazudtam, hogy ne legyek ciki helyzetben habár szerintem már kételkednek benne, mert azóta se volt egy barátnőm se, sőt még randim se. Nekik volt jó pár.
Nálam ez önbizalom hiány miatt van, egy ördögi kör ez , minél jobban önbizalom hiánya van az embernek annál jobban fél és minél jobban fél annál kevesebb esély van, hogy valaha is összejön valakivel és így tovább.
Már sokszor hülyén is érzem magam miatta. Most volt rá éppen példa, hogy megkérdezte haverom hogy bemutasson e barátnője barátnőinek hátha megtetszik valamelyik és alakulhat valami, én meg csak zavartan nemet mondtam..
Persze szeretnék barátnőt de már annyira félek ettől az egész dologtól még ha nem is mutatom ki számukra, hogy az ilyen lehetőségeket inkább ki hagyom ne hogy valami rosszul süljön el.
Nem tudom , hogy barátod is ilyen helyzetben van e, de ha igen akkor nem tudom mi lenne rá a megoldás. Az lenne ha erőt venne magán , legyőzné félelmét de ez nem túl könnyű. Legalábbis véleményem szerint, hisz ha az lenne akkor már legyőztem volna.
De azért sok szerencsét kívánok neki. Azért annyit tanácsolnék , hogy annyira ne erőltessétek rá a dolgot mert csak kellemetlen helyzetbe hozhatjátok és megszégyenülve érezheti magát. Valamilyen szinten azért próbáljátok rávenni, hátha összejön véletlen és utána rájön, hogy nem is olyan rossz dolog ez.
Remélem tudtam segíteni. Ha esetleg van valami fejlemény szívesen meghallgatom , mert nekem se ártana pár tipp.
Az a gond, hogy ha nem szánja el magát, hogy én igen is bassszameg... Akkor nem fog történni semmi.
Ő ott abban a puccos kéróban eléldegél, biztonságban. Ami szép és jó, ha őt nem zavarja.
Végülis a férfiak jobban bírják nő nélkül, mint nők férfi nélkül.
11-es vagyok.
OFF: miért van ennyi önbizalomhiányos pasi? nem bántásból kérdezem, hanem teljesen komolyan. ennyire hamis képet ad a média? vagy a nevelés? miért hiszi egy csomó átlagos, vagy annál kicsivel jobb/rosszabb srác, hogy soha senkinek nem fog kelleni, meg esélye sincs a lányoknál, mikor ez nem így van? és tényleg nem így van. már ha csak az objektív tényezőket nézzük, elég kevés olyan fiúval/férfival találkoztam, akire azt mondtam, hogy "na, el nem tudom képzelni, hogy ki akarná őt párnak". ráadásul ők tényleg vállalhatatlanok voltak (iszonyat igénytelen, iszonyat bunkó, iszonyat buta stb.). de a férfiak 90%-a nem ilyen.
16-os, elég optimistán látod a helyzetet.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__11..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!