Nem szeretném hogy elszakadjon a szűzhártyám de szeretnék masztizni és ujjazni is. Hogy csináljam? Kis újjam van és akkor mennyire tegyem fel?
Na jó mivel értelmes választ nem kaptál,lássuk..
Először is a szűzhártya a hüvelybemenet elején van,tehát nem sok értelme van az ujjazásnak ha fél centire "tolod fel". Egyébként meg szerintem előbb a csiklóddal próbálkozz, tapasztald ki,hogy jó,úgy próbálj meg orgazmust elérni,légy kitartó,sikerülni fog:) Az ujjazással szerintem ráérsz,azzal nehezebb elérni orgazmust,és legalább a szűzhártyádat is békén hagyod. Ha annyira akarod mégis,egy ujjadat használd csak..Ami a helyszínt illeti, sötétben a paplan alatt,amikor már mindenki alszik,úgy biztos nem buksz le.Remélem kimerítő válasz volt:) Sok sikert:)
na, ne bántsátok, ti is voltatok fiatalabbak....
az ujjazásra és feldugásra nincs megoldás, mivel elég valószínű h át fog szakadni... persze ha kicsit beledugod h milyen érzés, semmi bajod nem lesz.
ha szeretnéd magad jól érezni, akkor fura, de én ezzel szórakoztam kisebb koromban: elektromos fogkefe fejét bekapcsolva dörzsöld a csiklóhoz, ill. körülötte... hidd el, ahhoz képest h nincs benned iszonyat jó :D
üdv
Szia!
A hüvelyét hagyja békén, ha nem muszáj, ne dugdosson fel semmi tárgyat. Ez fontos. Az ujjával csinálhatja, de csak ha előtte alaposan megmosta.
Amúgy nem érdemes a hüvelyt "zaktalni", mert a csikló sokkal, de sokkal izgalmasabb. :-) Nyálazza be az ujját, úgy simogassa a csiklóját, mert szárazon nem élvezetes, még fájhat is. Majd kitapasztalja, hogy neki mi a jó. Vibrátort ne vegyen, mert zajos, és ha rászokik, akkor fiúval lehet, hogy nem fog tudni kielégülni.
További javaslatom még: zuhanyrózsa. 2 percen belül garantált az eredmény, legalábbis nálam. :-)
fölöttem lévő
nagyon kimerítő választ adtál, ki ne üsselek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!