Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem szeretném hogy elszakadjon...

Nem szeretném hogy elszakadjon a szűzhártyám de szeretnék masztizni és ujjazni is. Hogy csináljam? Kis újjam van és akkor mennyire tegyem fel?

Figyelt kérdés
Milyen tárgyat használjak ??? NIncs semmi jó itthon
2009. aug. 11. 21:55
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
69%

Na jó mivel értelmes választ nem kaptál,lássuk..

Először is a szűzhártya a hüvelybemenet elején van,tehát nem sok értelme van az ujjazásnak ha fél centire "tolod fel". Egyébként meg szerintem előbb a csiklóddal próbálkozz, tapasztald ki,hogy jó,úgy próbálj meg orgazmust elérni,légy kitartó,sikerülni fog:) Az ujjazással szerintem ráérsz,azzal nehezebb elérni orgazmust,és legalább a szűzhártyádat is békén hagyod. Ha annyira akarod mégis,egy ujjadat használd csak..Ami a helyszínt illeti, sötétben a paplan alatt,amikor már mindenki alszik,úgy biztos nem buksz le.Remélem kimerítő válasz volt:) Sok sikert:)

2009. aug. 11. 23:52
 32/38 anonim válasza:

na, ne bántsátok, ti is voltatok fiatalabbak....

az ujjazásra és feldugásra nincs megoldás, mivel elég valószínű h át fog szakadni... persze ha kicsit beledugod h milyen érzés, semmi bajod nem lesz.

ha szeretnéd magad jól érezni, akkor fura, de én ezzel szórakoztam kisebb koromban: elektromos fogkefe fejét bekapcsolva dörzsöld a csiklóhoz, ill. körülötte... hidd el, ahhoz képest h nincs benned iszonyat jó :D

üdv

2009. aug. 12. 00:00
 33/38 anonim válasza:
ezen a topikon eldobom az agyamat:D ez mekkora:D a barátnőm mondta stb. na nem baj. De ez az elektromos fogkefés dolog:D mi lett a fogkrémmel?
2009. aug. 12. 01:23
 34/38 anonim ***** válasza:
49%

Szia!

A hüvelyét hagyja békén, ha nem muszáj, ne dugdosson fel semmi tárgyat. Ez fontos. Az ujjával csinálhatja, de csak ha előtte alaposan megmosta.

Amúgy nem érdemes a hüvelyt "zaktalni", mert a csikló sokkal, de sokkal izgalmasabb. :-) Nyálazza be az ujját, úgy simogassa a csiklóját, mert szárazon nem élvezetes, még fájhat is. Majd kitapasztalja, hogy neki mi a jó. Vibrátort ne vegyen, mert zajos, és ha rászokik, akkor fiúval lehet, hogy nem fog tudni kielégülni.

További javaslatom még: zuhanyrózsa. 2 percen belül garantált az eredmény, legalábbis nálam. :-)

2009. aug. 12. 11:07
 35/38 anonim ***** válasza:
25%
bazzeg ne offojátok már természetes h szeretné csinálni hisz mindenki csinálja ne legyetek már ilyen barmok!!!
2009. aug. 12. 11:46
 36/38 anonim ***** válasza:

fölöttem lévő

nagyon kimerítő választ adtál, ki ne üsselek

2009. aug. 12. 15:42
 37/38 anonim válasza:
Figyeljetek az ujjazástól sem szakad át feltétlenül,sőt...én 2-3 ujjal szoktam és mégsem szakadt át...amúgymeg ha annyira otthoni tárgyat akarsz feldugdosni,akkor egy kiürült dezodort(vagy spray ua.) aminek átmérője kb 4 centi,azzal csinálhatod XD bár így már elég nagy valószínűséggel át fog szakadni..szerintem várj pasira :Dmeg a barátnőd is
2009. aug. 12. 17:06
 38/38 anonim válasza:
Először csak lassan dugd be az ujjad aztámajd erxed hogy hol a hatar
2013. máj. 27. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!