Az baj ha a csaj 14 éves, és elveszti a szüzességét?
Idelye? :)
Végső soron nem kopik az a használattól!
Magam nevében tudok nyilatkozni.
Nem lettem sem elhasznált, sem szutyok, sem ribanc.
Nem sérültem sem lelkileg, sem fizikailag.
Háttéri gondok? Volt valami, ami hozzájárult, hogy méginkább akarjam, de ez nem a családommal, szüleimmel volt kapcsolatos (akik amúgy felvilágosítottak engem, így nem volt baj sem a védekezéssel, sem a dolgok menetével.)
Nem bántam meg, pedig lassan 10 éve történt, és a kapcsolatom még tart.
24N
Szokták mondani, hogy nem szappan, nem kopik!
Azért a védekezésre tessél odafigyelni!
#13! Csak elfelejtkeztél egy lényeges dologról: a libidójával mit csináljon? Tűzze a kalapja mellé? Ha most megtiltod neki akkor nem fogja csinálni?
Én még nem felejtettem el, hogy én is voltam ennyi idős. Segítséggel többre megy mint leszólással!
De akkor ne általánosíts... Én sem tettem.
És nem bátorítottam, csak leírtam a saját tapasztalatom.
Midenki azt teszi...
Ha van olyan értelmes, akkor védekezik, ugyan mi baja lehet? Hogy fáj? 20 évesen is fáj az első. Vagy lelép a csávó? 20 évesen is leléphet...
Ha nincs felkészülve, vagyis azt se tudja, mit hogyan merre meddig, csak talál valakit, aki épp megfelelne... Akkor nyilván ne tegye, mert kb nem tudja, mit csinál, de csinálja, na az gáz...
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!