Holnap buliba megyek, hogy tudnám elveszteni a szüzességem? 20/L
Szerintem meg hadd döntse el ő, mit kezd a testével és a szexualitásával. Ha szexelni akar, szexeljen.
Kérdező, meglepődnék, ha egy kis rámenőséggel buliban nem tudnál senkit összeszedni, aki megfektetne, más kérdés, hogy nem biztos, hogy olyan állapotban figyelni tudtok a rendes védekezésre, illetve ha tényleg érzelmes-romantikus vagy alapból, lehet hogy megbánnád, vagy nem is sikerülne. Ugyanakkor, ha ezt akarod, akkor csináld, te tested, csak neked van jogod eldönteni, hogy mit csinálsz vele, és ezt tartsd szem előtt, ne ezt a sok "le akarlak beszélni róla" tagot, akik még csak nem is ismernek.
12. Igen, döntse el ő, de a negatív oldaláról, lehetséges negatív következményeiről jó, ha tud. A negatívumokról nem nagyon szoktak beszélni.
Na és ha te azt mondod "csináld csak nyugodtan", akkor én már miért ne mondhassam, hogy ne csináld?
Te döntöd el, kérdező, mi ebben nem akarunk befolyásolni. Én leírtam a negatívumokat, és még a 12-es is írt negatívumokról, amikkel jó, ha tisztában vagy. Ennyi. Egyébként ha valaki le akar beszélni, az a Te érdekedben van csak.
A 10. voltam.
12-es vagyok.
Persze, hogy tudnia kell róla. Mint látható, az emberek nagy valószínűséggel negatívan fogják megítélni a választását, de az már legyen az ő baja. Én nem rá beszéltem, hogy csinálja, én azt mondtam, ha ő ezt akarja, csinálja, mert ez a döntése. Ha viszont bizonytalan lenne, akkor nyilván nem így fogalmaztam volna, a kérdező határozottsága azonban vitathatatlan - legalábbis a kiírt kérdésben.
Mennyi rózsaszín felhők közt repkedő romantikus szentlélek...
Szálljatok már le a födre, tiszta szánalmasak vagytok...
Kérdező: Óvszer legyen nálad, csak annyit igyál, hogy ellazulj, de gondolkodni tudj, ne csinálj hülyeséget (ne szexelj védekezés nélkül), egyébként meg sok szerencsét!
Megkönnyebbülsz, és magabiztosabban állsz majd későbbiekben a kapcsolatokhoz!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!