Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek baj lenne?

Szerintetek baj lenne?

Figyelt kérdés
Elszeretném veszteni a szüzességem de hármas szexben. 2pasival. Szerintetek gáz lenne?

2012. okt. 21. 15:03
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom mennyi idős vagy de az hét szentség hogy fogalmad sincs, hogy mit akarsz!! Nem tudod, mit tennél ezzel.
2012. okt. 21. 15:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem tudom mit akarok. DE miért, szerinted miért nem jó ötlet?
2012. okt. 21. 15:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Veszítsd el egy pasival, aztán később próbáld ki hármasban. Nem ismerlek, de azért nem akarom hogy defekt legyél. Ha pedig tudod mit akarsz akkor ne itt kérdezősködjél!!
2012. okt. 21. 15:28
 4/8 anonim válasza:
ne tedd! 2 férfi el fogja venni ami az övék ,de abból neked nem lesz köszönet! csak egyel csináld,majd később megpróbálkozhatsz a két férfi egy nő felállással!
2012. okt. 22. 18:42
 5/8 anonim ***** válasza:
miért nem jó ötlet?szerintem azért NEM jó ötlet,mert én nem lennék képes egyszerre két férfival elveszíteni a szüzességemet,ha még el tudnám.csak is olyannal,akiben megbízok,akit szeretek,akivel együtt vagyok!szerintem ez teljesen alap dolog,hogy a szerelmeddel veszítsd el.ha nincs,akkor legalább az első alkalmat tegyétek "különlegessé" valakivel...már ne is haragudj,de ez elég ribancosan hangzik,hogy egyszerre két pasival...nem tudom,hány éves vagy,vagy miért akarod ezt,de én a helyedben nem tenném...
2012. okt. 25. 15:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Azért nem jó ötlet mert foggalmad sincs milyen elveszteni azt. Van akinek fáj a behatolás. Nagyon. Szerinted ők kiéhazve fognak ezzel foglakozni? Nagyon gyerek vagy még, látszik a kérdésből. De te tudod, csinálj amit akarsz. Mondjuk utánna elmesélhetnéd hogy ment :) Igazunk volt e vagy sem...
2013. márc. 2. 05:53
 7/8 anonim ***** válasza:

szerintem meg ha 2 odaadó törődő sráccal csinálod,akkor nagyon jó is lehet. a szex az szex és mindenkinek máslehet a jó. elég már a berögződésekből. eleve ha nem szerelemből megy a dolog, akkor már tök mindegy, nem? nemlehet kijelenteni hogy defektet okozna a dolog. lehet az a 2srác több jó élményt adhatna neked, mint egy olyan amenyik csak átlagos szinten akarja hogy jó legyen neked és szép élmény,emlék.próbáld ki szerintem, de 2 nagyon megfelelő sráccal.

25/F

2013. júl. 12. 23:41
 8/8 anonim ***** válasza:
No, sikerült? Valami fejlemény?
2013. júl. 31. 14:48

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!