Szerintetek baj lenne?
Figyelt kérdés
Elszeretném veszteni a szüzességem de hármas szexben. 2pasival. Szerintetek gáz lenne?2012. okt. 21. 15:03
1/8 anonim válasza:
Nem tudom mennyi idős vagy de az hét szentség hogy fogalmad sincs, hogy mit akarsz!! Nem tudod, mit tennél ezzel.
2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem tudom mit akarok. DE miért, szerinted miért nem jó ötlet?
2012. okt. 21. 15:18
3/8 anonim válasza:
Veszítsd el egy pasival, aztán később próbáld ki hármasban. Nem ismerlek, de azért nem akarom hogy defekt legyél. Ha pedig tudod mit akarsz akkor ne itt kérdezősködjél!!
4/8 anonim válasza:
ne tedd! 2 férfi el fogja venni ami az övék ,de abból neked nem lesz köszönet! csak egyel csináld,majd később megpróbálkozhatsz a két férfi egy nő felállással!
5/8 anonim válasza:
miért nem jó ötlet?szerintem azért NEM jó ötlet,mert én nem lennék képes egyszerre két férfival elveszíteni a szüzességemet,ha még el tudnám.csak is olyannal,akiben megbízok,akit szeretek,akivel együtt vagyok!szerintem ez teljesen alap dolog,hogy a szerelmeddel veszítsd el.ha nincs,akkor legalább az első alkalmat tegyétek "különlegessé" valakivel...már ne is haragudj,de ez elég ribancosan hangzik,hogy egyszerre két pasival...nem tudom,hány éves vagy,vagy miért akarod ezt,de én a helyedben nem tenném...
6/8 anonim válasza:
Azért nem jó ötlet mert foggalmad sincs milyen elveszteni azt. Van akinek fáj a behatolás. Nagyon. Szerinted ők kiéhazve fognak ezzel foglakozni? Nagyon gyerek vagy még, látszik a kérdésből. De te tudod, csinálj amit akarsz. Mondjuk utánna elmesélhetnéd hogy ment :) Igazunk volt e vagy sem...
7/8 anonim válasza:
szerintem meg ha 2 odaadó törődő sráccal csinálod,akkor nagyon jó is lehet. a szex az szex és mindenkinek máslehet a jó. elég már a berögződésekből. eleve ha nem szerelemből megy a dolog, akkor már tök mindegy, nem? nemlehet kijelenteni hogy defektet okozna a dolog. lehet az a 2srác több jó élményt adhatna neked, mint egy olyan amenyik csak átlagos szinten akarja hogy jó legyen neked és szép élmény,emlék.próbáld ki szerintem, de 2 nagyon megfelelő sráccal.
25/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!