Lefeküdjek vele? 12L
Az én történetem bonyolult. Van egy 12 éves csaj akivel barátok vagyunk. Eggyik este sokáig elmentünk, arra gondolok hogy szüzesség, ujjaza magát, megy ilyen szexuális dolgok. Azt hitte hogy el fogom venni a szüzességét, meghogy szeretem őt. Mondtam neki hogy 12 évesen biztos nem fogom megdugni+nem is szeretem őt. Ma meg rám írt hogyha nem veszem el a szüzességét elmondja mindenkinek miket irkáltunk. Mit csináljak?
15F
12 évesen mi f*szt akar ? pl; meg d*god, egyszer össze vesztek, utána el mondja a szüleinek, és téged fel jelentenek. most ezzel zsarol hogy miket írogattatok egymásnak, el mondja mindenkinek, saját magát égeti, hogy 12 évesen, mekkora egy k*rva. 15 éves elég gáz, ha meg rontásért el íntélnek valakit. én 16 évesként úgy gondolom ebbe ne menj bele, 12 évesek elég határozatlanok, és meg gondolatlanok. Nem adok neki pár évet és már szülni fog, testileg érettebbek, mint szellemileg.
Igazából ezen nem is csodálkozom, 14 évesek, heti rendszerességgel járnak nőgyógyászhoz, fogamzásgátlót íratni, na meg a sok abortuszról nem is beszélve.
Persze jó dolog a szex, csak néhány ember előbb használja a farkát, mint az eszét.
Utolsó, te tényleg ennyire degenerált vagy?
A kérdező NEM akarja megrontani a kis 12 éves szűzkurv@t, de valamit nagyon félreolvastál.
"...szerintem a szülők is nagy ívben sz.arnak a kislányukra szóval nemhiszem hogy sokra mennél vele."
Vagy ez, vagy pedig otthon eljátssza az ártatlan jó kislányt és nem is sejtik, hogy mekkora egy retek valójában. Kérdező, te pedig ne hagyd, hogy egy 12 éves kis takony zsaroljon. Csak a pofája nagy, de cselekedni úgysem mer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!