Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz lányt ki lehet elégíteni...

Szűz lányt ki lehet elégíteni orálisan? Vagy van értelme?

Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 15:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy ki lehet. Próbáld csak ki!
2009. aug. 6. 15:21
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehet!! Ennek nincs köze a szüzességhez!
2009. aug. 6. 15:22
 3/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségeteket, bátrabban fogok hozzáálni
2009. aug. 6. 15:25
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne? Persze, hogy lehet. Természetesen csak akkor, ha ő is szeretné.
2009. aug. 6. 15:25
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

szia!

igen, lehet! :)

de figyelj rá nagyon, mert gondolom ez lesz az első szexuális élménye, ami az egész életét befolyásolja!

2009. aug. 6. 15:35
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

meg előtte olvass el praktikákat szerintem ami nem feltétlen fog beválni mer midnenkinek nem fog ugynazt a technika bejönni de ha jól csinálod gyengéden és türelmesen akkor nagyon be fogod magad írni a szivébe :)

mondjuk egy támpont :

[link]

2009. aug. 6. 15:51
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ki lehet, van is értelme. Nagyon jó ötlet amúgy, ha te vennéd el a szüzességét majd előtte is érdemes nyalni.
2009. aug. 6. 15:57
 8/14 A kérdező kommentje:
köszi, ha már aktívvá vált a téma, had kérdezzem meg, hogy mennyire okoz gátlást a lánynak, hogy ilyet elfogadjon?
2009. aug. 6. 16:04
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ha az a célod h örömet okozz neki akkor sok türelemmel meg gyengédséggel el lehet érni. nekem volt oylan szűz bnőm akiről azt hittem soha nem lesz semmi és kb 1 hét után már történtek dolgok konkrétan petting. de ha érzi h nem erőszakoskodsz meg türelmes vagy uyganakkor élvezi a simogatást akkor hagyni fogja sőt akarni...
2009. aug. 6. 16:09
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez lányként változó. Ha már eljuttok oda, hogy nincs rajta bugyi, akkor kezd el csókolgatni, puszilgatni a szeméremdombját, menj egyre lejjebb. Ha engedi, akkor nyert ügyed van. Ha nem engedi, elhúzza a fejed, vagy felül, esetleg mondja, hogy ne csináld, akkor pedig kérdezz rá, hogy miért nem szeretné, ha így kényeztetnéd. Aztán a válaszától függően nyugtasd meg, pl: nem zavar az íze, a szaga, stb. Sok sikert!
2009. aug. 6. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!