20éves leszek és még nem szexeltem. A lényeg az hogy a barátom 25és megérti. De neki is mindig feláll. én a múltkor kézzel elégítettem ki mire elment de üvöltött nyögött, szóval élvezte. De miért így reagál?
Figyelt kérdés
én majdnem abbahagytam mret azt hittem beki fáj.miért reagél így?2009. aug. 6. 14:25
1/9 anonim válasza:
Élvezi nem mindenki bír csöndbe maradni.örülj neki ,hogy élvezte
2/9 anonim válasza:
Van, aki hangosan tud csak élvezni :-) Örülj, hogy jól csinálod :-)
3/9 A kérdező kommentje:
de nem gondol rosszat rólam?hogy tom hogy mit kell csinálni?őrajta csináltam először!
2009. aug. 6. 14:39
4/9 anonim válasza:
mert élvezi.. ha fájna neki talán szólna, de az arcmimikájából úgyis megtudod, hogy mit érez..
5/9 anonim válasza:
miért gondolna rosszat...??...??? örül neki hidd el te is jobb örülnél magadnak hogy ilyen jól megy
6/9 anonim válasza:
Miért gondolna rosszat? Szűz lány vagy, nem pedig tapasztalt hetéra. Semmi értelme tőled elvárni azt, hogy profi szexbajnok legyél. Te se várd el ezt magadtól.
Van, aki hangosan élvez el. Ő ilyen. :-)
7/9 A kérdező kommentje:
még a szomszédok is meghalloták szerintem, csak nekem fura volt, ráadásul mikor azt hittem hogy fáj neki abbaakartam hagyni de akkor is még üvoltött hogy ne!csak meglepődtem!
2009. aug. 6. 14:50
8/9 A kérdező kommentje:
akkor ez normális dolog! köszönöm!
2009. aug. 6. 14:57
9/9 anonim válasza:
ezektől függetlenül, jobban megnyugtatna téged, ha a barátodat kérdeznéd meg, hogy így jól csinálod e. Ha beszélgettek van megértés és összhang, ő megkapja amit akar, te meg örülsz, hogy azt adhatod neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!