Ha a barátom 2 ujjal megujazott akkor még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
2008. máj. 18. 21:25
1/11 anonim válasza:
Kicsim, addig szűz vagy, míg a péniszével nem hatold beléd.
2/11 anonim válasza:
igen még az vagy.
akkortól nem szűz valaki amikor megtorénik az elso szexuális egyuttlét, a fiu beléhatol! akkortol nem szuz!Vagyis átszakad a szuzhártya!
3/11 A kérdező kommentje:
De egy uj is lehet olyan hosszú mint 1 pánisz szóvall lehetséges nem?
2008. máj. 18. 21:28
4/11 anonim válasza:
esetleg pénisz.....esetleg amúgy a szűzhártyád sérült meg...ezt onnan tudhatod hogy esetleg véreztél..bár nem mindenkinél..de addig szűz maradsz míg nem hatol be a péniszével az illető....
5/11 anonim válasza:
Nem, az újjával lehetetlen, hogy átszakítsa a szűzhártyát. És a szűzesség elvesztése az aktusról szól nem a pettingről. De miért olyan fontos neked hogy ne legyél szűz?
6/11 anonim válasza:
utolsó előtti válaszadó vagyok...ezaz átszakítani nemlehet..de azért érdekes hogy 1 új akkora mint egy pénisz....ilyet se hallotam még...de biztos akkor a pasidnak vagy gigantikus ujjai vannak vagy miniatűr pénisze....én sem értem mért ilyen fontos hogy ne legyél szűz...ráérsz még szerintem...a korod se lehet több mint amilyen kérdést fogalmaztál
7/11 anonim válasza:
A szűzhártya nagyon sok mindentől átszakadhat (ilyen a petting, a torna, spárga, tánc), a szűzesség elvesztése viszont a pénisz behatolásakor következik be!
8/11 anonim válasza:
jajj de nem értem ezeket a kérdéseket... mintha minden fiatal azt akarná h ne legyen szüz és ezért nagy marhaságokat csinálnak mert ha most vki már nem szüz 15 évesen akk muszály már minden 14-15 éves lánynak olyan dolgokat csinálni amiről szinte semmit se tudnak és csak azért csinálják h ne leygen ciki h még szüzek vagy most mi? mert most ha vki szüz az mért is szégyen? mert ezekből a kérdésekből ugy jön le mintha az lenne.... meg most ne divatból sexel hanem szerelemből....
9/11 anonim válasza:
Nem a hosszúság a lényeg, hanem, hogy átszakítsa azt a hártyát. És ez függ a hártya vastagságától is, meg a fiú péniszének a vastagségától is... de inkább a szűzhártyádtól.
2 ujjtól még nem. Ráadásul általába fáj, és vérzik is. Mondjuk ez is mindenkinél más. Akkor se lehet, nyugi!
10/11 anonim válasza:
Akkor veszted el a szüzességedet, ha behatolásos nemi aktuson esel keresztül:) magyarul lefekszel valakivel. Baráti körömben volt olyan aki leesett a hintáról és szétszakadt a szűzhártyája... Előfordulhat, hogy tampontól lyukad ki de attól még szűz maradsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!