Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha a barátom 2 ujjal megujazot...

Ha a barátom 2 ujjal megujazott akkor még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
2008. máj. 18. 21:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Kicsim, addig szűz vagy, míg a péniszével nem hatold beléd.
2008. máj. 18. 21:26
 2/11 anonim válasza:
78%

igen még az vagy.

akkortól nem szűz valaki amikor megtorénik az elso szexuális egyuttlét, a fiu beléhatol! akkortol nem szuz!Vagyis átszakad a szuzhártya!

2008. máj. 18. 21:26
 3/11 A kérdező kommentje:
De egy uj is lehet olyan hosszú mint 1 pánisz szóvall lehetséges nem?
2008. máj. 18. 21:28
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
esetleg pénisz.....esetleg amúgy a szűzhártyád sérült meg...ezt onnan tudhatod hogy esetleg véreztél..bár nem mindenkinél..de addig szűz maradsz míg nem hatol be a péniszével az illető....
2008. máj. 18. 21:30
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Nem, az újjával lehetetlen, hogy átszakítsa a szűzhártyát. És a szűzesség elvesztése az aktusról szól nem a pettingről. De miért olyan fontos neked hogy ne legyél szűz?
2008. máj. 18. 21:32
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
utolsó előtti válaszadó vagyok...ezaz átszakítani nemlehet..de azért érdekes hogy 1 új akkora mint egy pénisz....ilyet se hallotam még...de biztos akkor a pasidnak vagy gigantikus ujjai vannak vagy miniatűr pénisze....én sem értem mért ilyen fontos hogy ne legyél szűz...ráérsz még szerintem...a korod se lehet több mint amilyen kérdést fogalmaztál
2008. máj. 18. 21:37
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
A szűzhártya nagyon sok mindentől átszakadhat (ilyen a petting, a torna, spárga, tánc), a szűzesség elvesztése viszont a pénisz behatolásakor következik be!
2008. máj. 18. 21:40
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
jajj de nem értem ezeket a kérdéseket... mintha minden fiatal azt akarná h ne legyen szüz és ezért nagy marhaságokat csinálnak mert ha most vki már nem szüz 15 évesen akk muszály már minden 14-15 éves lánynak olyan dolgokat csinálni amiről szinte semmit se tudnak és csak azért csinálják h ne leygen ciki h még szüzek vagy most mi? mert most ha vki szüz az mért is szégyen? mert ezekből a kérdésekből ugy jön le mintha az lenne.... meg most ne divatból sexel hanem szerelemből....
2008. máj. 18. 22:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem a hosszúság a lényeg, hanem, hogy átszakítsa azt a hártyát. És ez függ a hártya vastagságától is, meg a fiú péniszének a vastagségától is... de inkább a szűzhártyádtól.

2 ujjtól még nem. Ráadásul általába fáj, és vérzik is. Mondjuk ez is mindenkinél más. Akkor se lehet, nyugi!

2008. máj. 18. 23:02
 10/11 anonim válasza:
100%
Akkor veszted el a szüzességedet, ha behatolásos nemi aktuson esel keresztül:) magyarul lefekszel valakivel. Baráti körömben volt olyan aki leesett a hintáról és szétszakadt a szűzhártyája... Előfordulhat, hogy tampontól lyukad ki de attól még szűz maradsz:)
2008. máj. 18. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!