Ti hogyan vesztettétek el a szüzességeteket? 18/l
Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok , és mióta voltatok együtt vele..Pls kort és nemet is írj :)2012. szept. 25. 18:14
21/29 anonim válasza:
16 éves voltam, párom 18, 3 és fél hónap járás után történt meg. Kicsit fájt, de azért gyönyörű élmény volt vele, azóta csak minden jobb! Másfél éve vagyunk együtt. :) 18L
22/29 anonim válasza:
Véletlenül lehajoltam a szappanért,... még mindig fáj
23/29 anonim válasza:
Én 16/L, ő 20/F. A pasim tapasztalt volt, emiatt bénázás nem volt, nem is fájt különösebben. Két hónapja voltunk együtt, amikor megtörtént és utána még 4 és fél évig jártunk...
26/N
25/29 anonim válasza:
Én a szegedi csillagban tusolás közben! Azóta sem tudok leülni! :D
28/29 anonim válasza:
autóban fekve, 27 voltam, nem jártunk
27/F
29/29 anonim válasza:
Nyolc hónapja ismerkedtünk, de sosem voltunk egy pár. Megkérdezte, hogy akarom-e, és azt mondtam, igen. Én szűz voltam (18/l), ő nem (19/f). Nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!