Szombaton veszítettem el a szüzességemet :/ eléggé fájt. Azóta picit fáj a hasam :/ múlt héten megvolt a "bajom" de védekeztünk. Lehet valami gond? Lehetek terhes? Vagy ez normális?
Figyelt kérdés
normális válaszokat kér,egy nagyooon ideges lány ..2012. szept. 24. 18:05
1/10 anonim válasza:
ha védekeztetek akkor nem lehetsz terhes.
Ez most ilyen állapot.Elfog múlni.A bajod miatt és az elvesztés miatt fáj nyugi semmi baj
Ha sokáig fáj akkor viszont menj el dokihoz.De elfog múlni
2/10 anonim válasza:
Ha védekeztetek akkor nem valószínű hogy terhes vagy,bár egyik védekezési mód sem 100 %-os!!
4/10 anonim válasza:
Ne ijesztegesd már 3as.Védekeztek.0,001 % van rá
5/10 anonim válasza:
Nem, nem vagy terhes!
1. védekeztetek
2. menstruáltál, és azután feküdtetek le a legkisebb az esélye, mert távozott a testedből a megtermékenyítendő petesejt
3. az első szexnél lényegesen kisebb az esélye a teherbe esésnek mint az aztán következőknél
3+1 Ha esetleg más bajra gondoltál, ugyan mi baj lehetne? :)
Max ha nem gumival védekeztetek és nemi beteg volt a partnered. xD
remélem segítettem ;)
6/10 anonim válasza:
nem vagy terhes,az hogy kicsit fáj teljesen normális,nem kell megijedni! ha sokáig nem múlik el a fájdalom menj nőgyógyászhoz,velem is pont így volt az elsőnél,baromi ideges voltam utána de nem lett semmi probléma:)
7/10 zsombor16 válasza:
Szia Szülész orvos vagyok pesten ha szeretnéd hogy segiccsek ne a hülyeséget halgasd itt szivesen válaszolok a kérdéseidre :) ?
8/10 anonim válasza:
Zsombor te hülye semét te egy kis taknyos 16 éves vagy....
a hülye kérdéseddel
Kérdező ez egy kamus majom az utolsó
9/10 zsombor16 válasza:
Kisgyerek honnan veszed? azért van ott a 16 mert a fiam 16.-án született
10/10 A kérdező kommentje:
komoly emberek...
2012. okt. 2. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!