Szűz lány is lehet szexi nő?
Figyelt kérdés
Nem szépségre meg csinosságra gondolok most. Hanem arra, hogy lehet-e szexin vonzó, annak ellenére, hogy még szűz.2012. szept. 24. 10:34
11/14 MadameViciouse válasza:
Sokszor egy szűz, kevésbé tapasztalt lányban több vonzó dolgot tudok felfedezni mint egy kiélt ribiben...
Ez személytől függ, kisugárzás stb, de semmiképp sem attól, hány pasival voltál.Szerintem
12/14 anonim válasza:
Sziasztok én méf szüz vagyok és 16 éves lányocska :) sokan mondták hogy különleges szeuális kisugárzásom van bá nem tartom magam egy szépségnek :) sok jó pasi jön azzal hogy lenne e kedvem esetleg egy kis kalandra . Bár el gondolkodok rajta de bennem él az a tudat hogy ha meg találom az igazi pasit és akkor lehet bánni fogom sőt biztosan hogy nem neki adtam a szüzességem hanem egy jöt mentnek szinte . Meg majd ha lesz lányom mit fogok neki mondani ? ohh lányom volt egy csávoka de már nem is emlékszem a nevére tán 20 éves lehetett na azzal dugtam elsőnek ? na hát köszi nem :) bár nem ez volt a lényeg de a kérdésedre a választ szerintem meg adtam :)
13/14 anonim válasza:
12! te vagy az? :D téged kereslek már vagy 3 éve! :DD
14/14 anonim válasza:
ezek a nyomorék kérdések...XDXDXDXDXDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!