Nem gáz hogy még csak 12 vagyok de már el akarom veszteni a szüzességemet? És még nem tudom kivel mivel nincsen barátom.
Figyelt kérdés
2012. szept. 23. 17:05
11/17 anonim válasza:
13-vagyok 13,4 cm a farkam !!! Még mindig el akarod vesziteni??? Egyeztetünk x.ddd
12/17 anonim válasza:
Ha azt tervezed hogy el akarod veszíteni a szüzességedet, az nem gáz! De csak akkor nem, ha ezt a következő 5 éves terv végére ütemezed be!
13/17 anonim válasza:
Nem gáz. Én is ismerek ilyet, aki 12 évesen már vágyott rá. De 3 évig még csak fiú közelébe sem került.
14/17 anonim válasza:
Nagyon gáz, egyébként csak mondom, hogy ha pl. lessz majd hamarosan pasid, és ő mondjuk 14 és megtörténik mielőtt, 14 leszel a srác perelhető liliomtiprásért, és egész élededben bánni fogon. azzal nincs gond ha ez jár a fejedben de ha a valóságban is megtennéd akkor ott gondok vannak.
15/17 anonim válasza:
Hidd el, ha elvesztenéd ilyen korán, akkor nagyon megbánnád. Sőt talán későbbi életedre is hatással lenne. Várj még 4-5 évet.
16/17 anonim válasza:
Szerintem várd meg amíg lesz komolyabb kapcsolatod. Nem kellene épp ilyenen járjon az eszed 12 évesen, amikor még a tojás héj a fenekeden van :)):)) nevetséges:)):))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!