Vajon átszakadt a szűzhártyám, igy az első alkalommal?
Figyelt kérdés
18 éves vok!Probálkoztunk a barátommal,és betette,nem tul mélyre de éreztem h fájt :S Védekezni nem védekeztünk!Mielött elélvezett volna joval elötte kivette,lehetséges h a terhesség veszélye fennt áll?Kerek válaszokat várok!!!Köxi!2009. aug. 1. 20:17
11/13 anonim válasza:
TE HÜLYE VAGY?
Nem agyógyszer neve a lényeg, hanem hogy fogd fel végre, HÚZZ EL ORVOSHOZ!
akárhogy is megsértődsz most, nem érdekel, de 72órád van rá, hogy bemássz a nőgyógyászhoz( esetedben az állatorvos-ha már nem volt annyi eszed hogy vdekezz-) És felírass vele egy 72órás abortuszt.
Nem a neve a lényeg.
12/13 anonim válasza:
azonnal menj be egy gyógyszertárba és vegyél egy "72-es" tabi-t ez nevéből érthetődően megelőzi a terhességet, le van irva az utmutatóbam minden remélem nem lesz gáz,de jobb ha elmészelőtte nőgyógyászhoz..
Amugy bnőmmel mi is csináltuk gumi nélkül 2hétig, nem történt baj, de jobb félni mint megilyedni!
13/13 A kérdező kommentje:
nahh végre 1 normális felfogásu emberke :) köxönöm szépen!képzeld vettünk 2tesztet mivel eltelt 3 nap megcsináltam az egyiket...és nem vok az...a másikat meg holnap h hátha tévedne :S leesett a kő a szivemről...de még ott a holnap!mivel nem véreztem be lehet h akk a szűzhártyám sem szakadhatott át teljesen!? köxi üdv..
2009. aug. 3. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!