Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A fiú a hibás vagy én? Bővebbe...

A fiú a hibás vagy én? Bővebben alul

Figyelt kérdés
Fél éve vesztettem el a szüzességem és nagyon fájt, de úgyéreztem ki kell bírnom, és azóta sem bántam meg h azzal az illetővel voltam először.. azóta új barátom volt, vele is próbáltuk a szexet, viszont nem ment mert ahányszor be akarta tenni, nekem nagyon fájt még ha csak 1 picit is odatette, igyhát kicsit toltam el magamtól, egyedül úgy tudta berakni, h beleültem ... de aztmondta h akkor ő nem érzett semmit, mozogtam rajta, de nehezen is ment mert túl szűk voltam, neki meg állítolag semmien érzés volt.. előtte csak simogatott, meg egy kicsit újjazott, beis nedvesedtem de azthiszem nem eléggé.. őt nemtudtam kielégiteni, mert spec ő nemszerette hha orálisan kényeztetik, pedig én azt szerettem vna neki :S énvok pancser v a barátom volt az?:D velem van a hiba? ő 23 éves volt én meg 20 .. bunkó beszólásoktól kíméljetek :)
2009. júl. 30. 11:55
 1/7 anonim ***** válasza:
szerelemből csináltad az elsőt?????nem volt egy lelki trauma benne???Szerintem nálad nem a biológiai hanem a pszichológiai hibát kell keresni.
2009. júl. 30. 11:58
 2/7 A kérdező kommentje:
szerelmből.. de most pl amiatt a fiu miatt szenvedek akivel a 2. alkalom lett volna.. ezekszerint mégsem szerettem igazán őt csak bemagyarázom magamnak..? ha szerettem vna ment vna a szex is nem?? ő nem volt hibás..? mmint h nemizgatott fel kellőképpen v stb..? igazából a fiúra vok kiváncsi h ő róla mitgondoltok!!!
2009. júl. 30. 12:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Beszélgettél vele a szexuális életedről? Szerintem is pszichológiai okai vannak annak, hogy nem ment. Lehet, hogy nagyobb traumát okoztál magadnak, mint azt gondolod, azzal, hogy nem álltál meg, amikor nagyon fájt. És szerintem most ha beszéltél volna a 2. pasinak arról, hogy ez csak a 2. alkalom lesz, akkor más lett volna a hozzáállása. Vagy olyan pasi, aki úgy gondolja, hogy 20 évesen már rég túl vagy ezeken a dolgokon és minden simán megy.
2009. júl. 30. 12:19
 4/7 anonim ***** válasza:
sztem tényleg szeretted, épp és emiatt "szoksz át" vki másra. Ha jól értem, félve csak vele voltál. Még vele sem szoktad meg rendesen, és most mással vagy. Legalábbis én magamból indulnék ki, most vesztettem el és nem tudom elképzelni mással milyen lehetne. Biztos nagyon ideges lennék, mert nem is vagy szűz, hogy tapasztalatlanságra hivatkozz, ha rosszul csinálsz vmit, de sok pasassal sem voltál, hogy tudd hoyg kell rendesen kielégíteni egy férfit. Szerintem inkább csak össze kell szoknotok.
2009. júl. 30. 12:24
 5/7 A kérdező kommentje:
nemmm!! ez fura érzés, akartam de mégsem..és a fiu tudta h h álltam az előző pasival, mert ez a 2. fiu előtte jó barátom volt és mindent megbesz! lehet nemkivántam annyira..? de érdekes most meg h szakitottunk most kivánnám :D fura..:( :)
2009. júl. 30. 12:53
 6/7 A kérdező kommentje:
de am meg mér énvok a hibás?:D mondjuk az természetes h fáj még a 2. de nem a fiunak kellett vna ügyeskednie h ne fájjon nekem?:D h felizgatni annyira?:D mer az "izgulásommal" nincs baj:D
2009. júl. 30. 13:15
 7/7 anonim ***** válasza:

szerintem egyikötök sem hibás... ha nem nedvesedtél be elégé ott a sikositó, naon hasznos tud lenni... mi is igy oldjuk meg. nem mindig elég ha van elöjáték, lehet élvezed de na...:)

nemtom szerintem minden pasi örül az orális dolgoknak, nemtom ö miért nem... jó én se akartam h a barátom elösször... de most meg tökre szeretem, és ez hozzá tartozik szerintem...

ha már a bemenet is fáj akkor ne tolja be tövig egyböl, ha picikkel kezd monnyuk fokozatosan befele 3-asávan akkor nem biztos h lesz gond:D

ha meg konkrétan bent fáj az lehet azért h nagyon lent hejezkedik el a méhszájad... és kicsit bánthatja ha bejjebb megy. erre nem sok meoldás van... ha fokozatosan csináljátok akkor lehet ez is megoldódik. am meg nekem is naon lent van... orvosnál is vtam és ö mondta h minden ok.

ne adjátok fel:D

2009. júl. 30. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!