Lányok! Lehet az első sexuális együttlétet élvezni?
Figyelt kérdés
Pl: ha a fiú nagyon oda figyel a lányra, és lassan csinálja, elégé nedves!2012. szept. 11. 18:12
1/10 anonim válasza:
Szerintem igen, főleg ha előtte nem hagyta ki az udvarlás mindezeket megelőző fokozatait.
2/10 anonim válasza:
Nem lehet. Engem totál elöntött a vér, be is pánikoltunk, abba kellett hagyni. Nem volt túl romantikus.
4/10 anonim válasza:
emberfüggő :)
én nem hogy fájdalmat nem éreztem, vár szinte semmi nem volt :)
kb fél óra kellett ahhoz hogy eltudjam magam engedni, de utánna ...... ;)
20L
5/10 anonim válasza:
4es vagyok bocsi elírtam vár=vér
6/10 anonim válasza:
2 barátnőm volt szűz.. egyik sem vérzett és mind2 elélvezett(ha hiszed ha nem:))Szóval nem kell parázni nem mindenkinek fáj és nem mindenki vérzik..
7/10 anonim válasza:
2-es vagyok, át akkor én megszívtam, mert én még másnap is véreztem, betéttel aludtam. Szakítottam is utána a fiúval, balfé.k volt.
8/10 anonim válasza:
Igen lehet.
De megfelelően elő kéz készíteni,hosszú előjáték, el kell lazulni, annyi időt kell hagyni a lánynak amíg teljesen késznek érzi magát (nagyon kicsi bor vagy más alkohol is segíthet ha nehéz ellazulnia)
És utána szépen gyengéden kell csinálni.
Nekem semmi gond,fájdalom nem volt, utána borult fel a hormonháztartásom és szédültem, furán éreztem magam,de ez szex után úgy 1-2 órával jött elő.
9/10 anonim válasza:
Ha kellően figyel a fiú akkor persze :) Én a fájdalom ellenére élveztem!
10/10 anonim válasza:
Persze hogy lehet :) Nekem egyáltalán nem fájt, semmi vér sem volt és hasonló dolgok, nagyon élveztem már azt is, és semmi más utána lévő szédülés vagy hasonló sem volt.. Nem kell beparázni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!