Egy 28-30 körüli férfi mit szólna, ha kiderülne hogy a barátnője (24) még szűz? Kérlek kort is írjatok a válaszhoz.
Mivel van már a tarsolyomban jó pár nő, így tudom, h az ilyen 24 évesen meg szűz vagyok nőkkel van a legtöbb baj.
A hülye barátja, aki általában szintén szűz örül neki, mert nem tud róla, h két-három év után az ilyen nők elkezdenek félrelépegetni.
Szerintem az érett, tapasztalt férfiak ezt vágják így nem is kezdenek ilyennel.
Újra 18-nak érezné magát. :)
Ha tényleg ennyire izgulsz ezen, akkor szerintem az a jó, hogy egy érettebb férfivel vagy, jobban tudja ezt, meg bármit kezelni.
Megtisztelő lesz neki, hogy pont őt választottad eme nemes feladatra, de amit az előző válaszoló mondd, az is benne van a pakliban.
Mindenképpen beszéljétek meg előtte, mert azt az extra figyelmet, amit a helyzet megkíván, csak úgy kaphatod meg tőle, ha tud róla.
Viszont ez a kocka már el van vetve, ha most nem vele, akkor mikor és kivel?
Általánosságban lehet azt mondani, hogy szűz csaj előbb-utóbb a kiváncsiságtól hajtva úgyis más partner után néz. DE ez nem mindenkire igaz feltétlenül. Vannak még olyanok, akik inkább kivárják, hogy legyen egy normális, hosszútávú párkapcsolatuk és nem ugornak bele mindenféle pár hetes - hónapos bohóckodásokba, amit mások sokszor párkapcsolatnak hívnak. Vannak még olyan nők is, akik egy férfi mellet képzelik az életüket. És van úgy, hogy egy embernek nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos. Én is ilyen vagyok.
Hülyeségnek tartom, hogy valaki csak ezért ne kezdjen huszonéves szűz nővel.
ma 17:36
Micsoda elszállt szánalom alak.
#10-es voltam.
Látiod, írtam, hogy félreérted.
A tapasztalatlanság nem a szex terén okoz hátrányt, hanem abban, hogy bizony lesz 1., de lesz 2., 3., 4....
Az első sosem lesz az első és egyben az utolsó.
Állíthatod az ellenkezőjét, de sajnos ez igaz.
És ezt egy tapasztalt férfi nagyon jól tudja.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!