19éves szűz lány vagyok. Hogyan lehet önkielégítést csinálni? Anélkül hogy a szűzhártyának baja lenne?
Figyelt kérdés
hogy csináljam?2009. júl. 29. 14:40
11/16 anonim válasza:
milyen butaság ez a megújjazás. Semmit sem fogsz érezni.
Különben masztizni, mindenki magától, véletlenül jön rá, hogy mi ajó neki, nem ilyen tudatosan, mint te.
a 19 az tényleg késői, de nem biztos, h nem fogsz ráérezni. próbáld meg a csiklódat egy kispárnához dörzsölni, az is jó lehet. A mellek is érzékenyek!
12/16 A kérdező kommentje:
minden válasz köszönök bár tudom égő 19 évesen szűz lenni!
2009. júl. 30. 13:14
13/16 anonim válasza:
nem égő. én 18 éves koromig az voltam, és nem bantam meg. hidd el nekem, nekunk, h azt sokkal jobban lehet banni ha vki mar 14-15 évesen összefekszik vkivel.
14/16 anonim válasza:
Hol lenne égő? Ez magánügy, mindenki akkor kezdi, amikor akarja. Én is 19 vagyok, és még szűz, és nincs barátom se.
15/16 anonim válasza:
én ugy dudom ha ujjazod magad, attól még nem fog kiszakadni a szűzhártya..
Egyébként mi van akkor ha 19 évesen szűz vagy?
Bnőm velem vesztette el szüzességét, 19 évesen.
Értekelem őt, mert nem az átalog kis ribanc, szerelmes vagyok, ha 5év mulva együtt leszünk, elveszem :)
16/16 A kérdező kommentje:
az szép dolog. köszönöm válaszod.
2009. aug. 3. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!